FREE.FI | PEOPLE OF HIFK: HIFK:n ääni

People Of HIFK on yhdessä FREE.fi -laskutuspalvelun kanssa tuotettu juttusarja, jossa esitellään ihmisiä ottelutapahtumien taustalta.

OSA 2: Micke, ottelukuuluttaja

”HIFK:lle päädyin duuniin vahingossa. Istuttiin silloisen A-junnujen joukkueenjohtaja Pera Ahlroosin kanssa Pennissä ja se kysyi, tunnenko ketään joka olis kiinnostunut kuuluttamaan. Sanoin, että tässä vastapäätä istuu kiinnostunut. Seuraavana aamuna Frank Moberg soitti ja loppu on historiaa. Elettiin loppukesää 1990 ja samana syksynä alkoi eka kausi.

Työhöni kuuluu lyhyesti sanottuna mahdollistaa kaikki ääni hallissa meidän kautta. Kuulutetaan ja soitetaan musiikkia sekä ajetaan videoäänet. Ollaan varmaan Liigan ainoa äänitiimi, jossa isä ja pojat tekee yhdessä duunia.

Parasta tässä on, että saan tehdä duunia joukkueelle, jota oon seurannut pikkukundista asti. Miten sen nyt sanoisi, aikamoinen dream come true.

Yli kolmenkymmenen vuoden aikana on tapahtunut niin paljon, että on vaikea nostaa parasta muistoa. Jokereiden kaato oli aina hienoa, mutta kyllä kärkeen menee eka mestaruus työn aloituksen jälkeen. Takana oli jo kahdeksan vuotta kuitenkin, oli oltu lähellä ja vähemmän lähellä mestaruutta jo pitkään. Ensimmäinen maistuu aina parhaalta.

Micke, HIFK:n ääni

FREE.fi tuo vapauden työelämään, mahdollistamalla työn tekemisen kevytyrittäjänä tai toiminimiyrittäjänä. Työtä tekevä pääsee keskittymään olennaiseen, FREE.fi:n hoitaessa byrokratiaviidakon.

Näytä kaikki uutiset