logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Ottelustudio: Vihdoin pelaamaan!

play

HIFK - Pelicans klo 18:30. Tsekkaa kokoonpano!

HIFK palaa pelikentille kuukauden tauon jälkeen. Takana on maaliskuun puolivälissä alkanut kahden viikon karanteeni, sekä koronaviruksesta pelikuntoon tähtäävän tarkan protokollan noudattaminen.

Stadilaiset ovat varmistaneet kotiedun pian alkaviin pudotuspeleihin. Illan vastustajalla Pelicansilla panoksena on paikka kuuden parhaan joukkoon ja suoraan pudotuspelipaikkaan.

GIGANTTI Ottelustudio

Ottelustudiossa kuullaan joukkueen maalivahtivalmentajan ja joukkueenjohtajan Jan Lundellin kuulumiset. Lundell kertoo joukkueen kuluneista viikoista ja missä vaiheessa ollaan pelillisesti.

– Ensimmäiset treenit karanteenin jälkeen olivat puhtaasti tuntuman hakemista. Jokaisessa harjoituksessa ollaan kuitenkin nostettu vauhtia ja menty askel askeleelta kohti peliä ja pelaamista. Tämä viikko ollaan menty jo viisikkoteemalla. Meillä on hyvä viikko takana ja hienoa, että päästään vihdoin myös pelaamaan, Lundell kertoo.

Lahdesta saadaan terveiset HIFK:ssa viime keväänä lainalla pelanneelta Antti Tyrväiseltä. HIFK:n asiantuntija Harri Rindell lähestyy illan matsia kolmella pointillaan.

Näillä paluuotteluun

HIFK lähtee paluuotteluunsa seuraavilla ketjukoostumuksilla.

Alex Broadhurst saa laidoilleen tutut pelimiehet. Ennen karanteenia ja illalla 400. Liigaottelunsa pelaavan Teemu Tallbergin loukkaantumista, trio Broadhurst, Tallberg ja Sebastian Dyk oli oivassa lennossa. Broadhurst on myös joukkueensa paras pistemies.

Henrik Borgströmin ketjusta ei taitoa puutu. Ville Leskinen ja Niklas Nordgren ovat äärimmäisen eteviä etenkin hyökkäysalueella.

Anton Lundell palaa vihdoin Liigajäille. Lundell pelasi edellisen sarjamatsinsa kaksi kuukautta sitten 6. helmikuuta. Kolmosen laidoilla nähdään Juha Jääskä ja Jesse Saarinen.

Neloskenttä on tutussa muodossaan: Micke Åsten, Miro Väänänen ja Juho Keränen. Kolmikko on loistanut läpi kauden omassa roolissaan.

Puolustajista Miro Karjalainen ja Joonas Lyytinen ovat sivussa illan matsista.

HIFK:n maalilla aloittaa Niilo Halonen.

Päävalmentaja Jarno Pikkarainen ja valmentaja Kari Kalto ovat toipilaina ja sivussa illan ottelusta.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

31 Niilo Halonen
50 Frans Tuohimaa (varalla)

Hyökkääjät

18 Teemu Tallberg – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
78 Niklas Nordgren– 95 Henrik Borgström – 21 Ville Leskinen
85 Jesse Saarinen – 15 Anton Lundell – 51 Juha Jääskä
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 19 Juho Keränen

Puolustajat

49 David Bernhardt – 10 Mikko Kousa
24 Eero Teräväinen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 29 Tobias Winberg
28 Rony Ahonen

Loukkaantuneet/sairastuneet: Jere Sallinen (day-to-day), Miro Karjalainen (day-to-day), Joonas Lyytinen (day-to-day), Yohann Auvitu (1-2 kk)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset