GIGANTTI Pregame Studio: Koti on Nordiksella

play

HIFK - JYP klo 17:00. Ovet auki klo 15:30.

HIFK palaa tänään lauantaina Nordikselle kahden viikon vierasrundin jälkeen. Böndekierrokseen mahtui neljä vieraspeliä, ja salibandyn maailmanmestaruuskisojen vuoksi välipäivinäkin päämajaa pidettiin Salmisaaressa.

Tuloksellisesti evakkoaika sujui joukkueelta mainiosti. Oulussa kärsityn tappion jälkeen HIFK voitti Sportin, Lukon sekä viimeisimpänä sarjakärki TPS:n.

Illan otteluun lähdettäessä stadilaiset löytyvät sarjataulukon sijalta neljä, pisteen päässä piikkipaikasta.

Ottelu alkaa klo 17:00 ja Nordiksen ovet avataan puolitoista tuntia aiemmin klo 15:30.

HIFK:n kotiotteluissa tarkastetaan koronapassi kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Lue ohjeistus sujuvaan sisään pääsyyn.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame Studiossa kuullaan viime otteluissa tehopisteidenkin valossa loistanutta Otto Paajasta. Paajanen on tehnyt kahteen edelliseen otteluun tehot 3+2 ja 29-vuotias keskushyökkääjä on noussut vieraskiertueen aikana Liigan pistepörssissä sijalle yhdeksän (8+14=22).

– Etenkin tulosten valossa nämä pari viikkoa meni ihan hyvin. Salmisaaressa on hyvä olla, mutta kyllähän se koti on Nordiksella, viikko sitten Liigauransa 100. runkosarjamaalin viimeistellyt Paajanen kertoo.

Sentteri Paajasen ketju, laidoillaan nuori Roni Hirvonen sekä kokenut Olli Palola, on ollut viime aikoina HIFK:n vaarallisimpia hyökkäysketjuja. Paajanen paljastaa kuinka kolmikon kemiaa hiotaan.

– Paljon käydään keskenään asioita läpi ja välillä pyydetään valmennukselta jeesiä, että esimerkiksi näyttävät videolta mitä voitaisiin tehdä paremmin. Aikalailla samalla tavalla yritetään pelata, halutaan pelata ja ajatellaan pelistä, niin siinä on ollut aika kivutonta kehittää peliä.

Studiossa kuullaan myös terveiset Jyväskylästä. Vierasjoukkueen paidassa lainalla tammikuuhun saakka pelaa HIFK-hyökkääjä Rasmus Heljanko.

Asiantuntija Harri Rindell lähestyy illan ottelua kolmella pointillaan.

Pieniä viilauksia kokoonpanoon

HIFK joutuu tekemään muutaman muutoksen kokoonpanoonsa torstain TPS-ottelun jäljiltä. Hyökkääjä Miro Väänänen on sivussa loukkaantumisen vuoksi ja Micke Åsten henkilökohtaisen ”kymppitilin” täyttymisen takia, kun kolme 10 minuutin rangaistusta johtaa automaattisesti yhden ottelun pelikieltoon. Jere Innalalla on vielä neljä ottelua omaa pelikieltoaan kärsittävänä.

Ykkösketjun laidalla nähdään viikko sitten Raumalla ensimmäisen Liigaottelunsa pelannut 17-vuotias Aleksanteri Kaskimäki. U20 SM-sarjassa hurjia tehoja nakuttanut hyökkääjä avasi myös maalitilinsä Lukkoa vastaan.

Åstenin korvaa 20-vuotias Elis Hede. Illan matsi on Heden kauden 26.

Maajoukkueen matkaan ensi viikolla lähtevä maalivahti Niilo Halonen jatkaa tolppien välissä.

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Niilo Halonen
34 Michael Garteig (varalla)

Hyökkääjät

24 Aleksanteri Kaskimäki – 31 Eetu Koivistoinen – 51 Juha Jääskä
18 Teemu Tallberg – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
33 Roni Hirvonen – 13 Otto Paajanen – 79 Olli Palola
91 Elis Hede – 14 Petteri Wirtanen – 21 Otto Karvinen

Puolustajat

55 Kasper Kotkansalo – 57 Johan Motin
10 Sam Jardine – 93 Jordan Schmaltz
28 Rony Ahonen – 4 Miro Karjalainen
29 Tobias Winberg

Loukkaantuneet: Joonas Lyytinen (3–4 vkoa), Yohann Auvitu (1-2 vkoa), Otto Salin (day-to-day), Miro Väänänen (day-to-day)

Pelikiellossa: Jere Innala, Micke Åsten

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Otto Paajanen

Näytä kaikki uutiset