logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

TIEDOTE: Helsingin IFK:n tilikausi tappiollinen

Oy HIFK-Hockey Ab:n varsinainen yhtiökokous tilikaudelta 1.5.2020–30.4.2021 pidettiin Helsingissä 18.8.2021. Liikevaihto putosi 5,2 miljoonaan euroon eli alle puoleen ns. normaalista tilikaudesta. Tilikauden tappio oli -729t€ (-616t€ edellisellä tilikaudella). Tappioon vaikuttivat merkittävästi Covid19-pandemiasta johtuneet viranomaisrajoitukset, joulukuun jälkeen yleisön pääsy kotiotteluihimme estettiin. Vaikka tappio oli raskas, sitä pienensi erityisesti HIFK:n kausikorttilaisten sekä yrityskumppaneiden antama rahallinen tuki, josta olemme sanomattoman kiitollisia. Myös Valtionkonttorin Kustannustuella oli iso merkitys kaudesta selviämiseen.

Yhtiön hallitukseen valittiin uudelleen Leo-Dan Bensky, Timo Everi, Gustaf Björnberg, Harri Tuohimaa, Kaj Swanljung ja uutena jäsenenä Robin Bade. Yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi puheenjohtajaksi Timo Everin.

– Vaikeuksien keskellä voimia antaa asioiden kohtaaminen yhdessä. Kausikorttilaisten ja yrityskumppanien näkemyksellisyys, pitkämielisyys ja sen myötä taloudellinen tuki mahdollistavat huomisen. Epävarmoissa oloissa henkilökunnan ymmärrys ja jaksaminen – niin jäällä kuin toimistolla –   on ollut esimerkillistä ja ansaitsee enemmän kuin tähän kirjoitetun kiitoksen, sanoo hallituksen puheenjohtaja Timo Everi.

Näytä kaikki uutiset