logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK:n toimitusjohtaja vaihtuu toukokuussa

Oy HIFK-Hockey Ab:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Jukka Valtanen, 60, jättää yhtiön omasta tahdostaan kuluvan tilikauden päätyttyä. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty HIFK:n nykyinen myyntijohtaja Markus Lindström.

– Olen ollut etuoikeutetussa asemassa saadessani tehdä työtä tässä yhteisössä ja sen eteen. Uudelle osaamiselle on tehtävä joskus tilaa ja koen, että nyt on sen aika. Onneksi yhtiöstä lähteminen ei tarkoita yhteisön jättämistä ja ehkä pääsen jopa nauttimaan katsojan roolista, sanoo Valtanen.

Valtanen aloitti työnsä Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtajana keväällä 2008.

– Jukka Valtasen ansiokkaat 14 vuotta on merkittävä rupeama minkä tahansa yhtiön johdossa. Näiden vuosien yhtiölle kohtalokkaimmat hetket sattuivat hänen toimitusjohtajakautensa alkuun ja kahteen viimeiseen vuoteen. Ei ole sattuma, että näistäkin haasteista selvittiin Valtsun johdolla, sanoo hallituksen puheenjohtaja Timo Everi.

49-vuotias Markus Lindström aloittaa HIFK:n toimitusjohtajana 1.5.2022.

– Valtasen luistinten täyttäminen ei ole helppo tehtävä. Teimme kohtalaisen laajan haun, vaikkakin yksi itsestään selvä kandidaatti oli alun perin selvillä. Yritykset, joilla avainpelaajat kasvavat omasta putkesta, saavat aina pienen etumatkan. Markus tuntee ihmiset ja ihmiset Markuksen. Uskon, että on HIFK:lle erinomainen aika ottaa seuraava askel hänen kanssaan.

Lindström aloitti työskentelyn HIFK:n myyntijohtajana tammikuussa 2013.

– Toimitusjohtajuus tässä yhteisössä on äärimmäinen kunnia. Toimen arvoa korostaa, ettei edeltäjiä ole ollut monta. HIFK:n tehtävänä on tuoda ihmiset yhteen. Tässä tehtävässä onnistuminen on keskeisin tavoitteemme, jota palvelevat myös uudet hankkeemme, kertoo Lindström.

Näytä kaikki uutiset