logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Jukka Jalonen: Hyvältähän täällä näyttää

play

Jukka Jalonen vieraili viime viikolla Nordiksella

Suomen A-maajoukkueella on edessään kiireinen vuosi. Helsingin EHT starttaa neljän harjoitusturnauksen sarjan, joiden lisäksi helmikuussa pelataan Pekingin talviolympialaiset. Maajoukkueen vuoden kruunaa Tampereella ja Helsingissä pelattavat MM-kotikisat. Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen oli loppuviikosta seuraamassa IFK:n harjoituksia. Ja piti näkemästään.

Lehtisen Jeren kanssa piipahdettiin täällä ja puhuttiin joukkueelle kansainvälisen pelin vaatimuksista. Hyvältähän täällä näyttää. Joukkue on koutsien hanskassa ja joukkue tekee hyvällä moraalilla hommia.

Ville Peltonen on Jukka Jaloselle toki tuttu pelaajana, mutta nyt hän seuraa ensimmäistä kertaa Villeä valmentajana.

– Pedantti kaveri. Ammattilainen pelaajana ja valmentajana. Kaikesta huomaa, että Ville tekee hommia isolla sydämellä ja haluaa auttaa pelaajia.

IFK:n 22-vuotias puolustaja Kasper Kotkansalo valittiin mukaan Helsingin EHT:lle. Kivijalka valinnalle luotiin jo viime kaudella.

– Seurasimme häntä jo Ässissä ja hän vaikutti potentiaaliselta maajoukkuepelaajalta. On ottanut täällä Helsingissä vielä seuraavan stepin ja pelaa jämäkkää kahden suunnan jääkiekkoa. Puolustaa hyvin, mutta pystyy tukemaan hyökkäyksiä ja löytää syötöillään vapaan pelaajan. Fiksun tuntuinen kaveri.

Miten kiireinen vuosi näkyy Leijonien päävalmentajan arjessa ja millaista on seurata lätkää jälleen paikan päältä lähes muutaman vuoden tauon jälkeen? Millaisena Jalonen näkee Liigan nykytilan? Katso koko haastattelu yltä.

 

 

Näytä kaikki uutiset