Kuusi Kollia U18-maajoukkueeseen – Gimmoista kolme pelaajaa leirille

Kolleista on valittu peräti kuusi pelaajaa U18 Euroopan Nuorten Olympiafestivaalien (EYOF) kiekkojoukkueeseen. Maalivahti Emil Vinni, puolustajat Otto Salin ja Rasmus Vuorinen sekä hyökkääjät Samu Bau, Aleksanteri Kaskimäki ja Kasper Lundell edustavat Suomea 12.–17.12. Kajaanissa pelattavassa turnauksessa.

EYOF-kilpailut ovat Euroopan Olympiakomiteoiden luoma ja Kansainvälisen Olympiakomitean suojeluksessa järjestettävä kilpailutapahtuma 14–18-vuotiaille eurooppalaisille nuorille urheilijoille. Kisat järjestetään parittomina vuosina.

Kuusikosta Kaskimäki on tällä kaudella tehnyt debyyttinsä Liigassa ja teki heti avausmatsissaan maalin.

Katso tästä linkistä Suomen joukkue EYOF-turnaukseen.

Suomen U16-maajoukkueeseen on valittu HIFK:sta hyökkääjä Julius Miettinen.

HIFK:n naisten liigajoukkueesta kolme pelaajaa on nimetty joulukuussa pidettävälle maajoukkueleirille, jonka aikana joukkue pelaa kaksi maaottelua Tshekkiä vastaan. Suomea edustavat hyökkääjät Matilda Nilsson ja Julia Liikala, sekä puolustaja Krista Parkkonen.

18-vuotiaiden naisten maajoukkueeseen on valittu kolme HIFK:n pelaajaa. 13.–19.12. pelattavissa kolmessa maaottelussa Tshekkiä vastaan Suomea edustavat hyökkääjät Satu-Maria Vihervaara ja Eveliina Kitula sekä puolustaja Siiri Yrjölä. Lisäksi joukkueeseen ovat varalla maalivahti Miia Vainio ja puolustaja Olivia Kylliäinen.

Näytä kaikki uutiset