logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

MATSIENNAKKO: Liigakausi starttaa tänään! – HIFK aloittaa JYPin vieraana

play

JYP–HIFK alkaa kello 18.30. Katso HIFK:n kokoonpano!

Ville Peltosen debyytti HIFK:n päävalmentajana ja yhdeksän uutta pelaajaa kehissä. Alla lupaavia pelejä CHL:ssä ja edessä liigakausi yleisön edessä. Paljon mielenkiintoista katsottavaa illalla, kun kiekko putoaa jäähän kello 18.30. Popparit kulhoon ja C More päälle!

Korona sulki jäähallien ovet viime kaudella, mutta nyt fanit pääsevät taas messiin ja halleissa on elämää. HIFK:lla oli viime viikolla pelaajia sivussa CHL-matseista, mutta liiga-avaukseen saadaan mukaan kolme pelaajaa ja tuore vahvistus Petteri Wirtanen. Ykkösketjussa pelaa sama kolmikko, joka oli kevään pudotuspeleissä HIFK:n paras osa. Alex Broadhurstin laidoilla pelaavat Sebastian Dyk ja kippari Teemu Tallberg.

Puolustuksessa HIFK-debyyttinsä saa Jordan Schmaltz, jonka haastattelun voit katsoa tästä linkistä. Liigassa debytoi myös puolustaja Mico Luoto, joka pelasi erittäin hyvin kaikissa neljässä CHL-matsissa. Takalinjoille palaa Johan Motin, joka oli sivussa CHL-peleistä. Maalilla pelaa Michael Garteig.

Ensimmäisen liigamatsinsa HIFK:ssa pelaa myös Roni Hirvonen, jonka haastattelun voit katsoa oheiselta videolta.

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Michael Garteig
53 Niilo Halonen

Hyökkääjät

18 Teemu Tallberg – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
12 Jere Innala – 13 Otto Paajanen – 79 Olli Palola
33 Roni Hirvonen – 44 Miro Väänänen – 51 Juha Jääskä
45 Micke-Max Åsten – 14 Petteri Wirtanen – 91 Elis Hede

Puolustajat

55 Kasper Kotkansalo – 93 Jordan Schmaltz
24 Eero Teräväinen – 57 Johan Motin
28 Rony Ahonen – 4 Miro Karjalainen
82 Mico Luoto

Loukkaantuneet/sairastuneet: Joonas Lyytinen (day-to-day), Yohann Auvitu (day-to-day), Otto Karvinen (2 vkoa), Eetu Koivistoinen (2–3 vkoa), Rasmus Heljanko (day-to-day), Tobias Winberg (day-to-day)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Roni Hirvonen

Näytä kaikki uutiset