logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

MATSIENNAKKO: Perjantai-ilta ja visiitti Isomäkeen! – Tässä HIFK:n kokoonpano

play

Ässät–HIFK tänään kello 18.30. Seuraa matsia C Morelta!

HIFK saa Miro Väänäsen tänään takaisin kokoonpanoon, kun edessä on vierasmatsi Porissa. Kotijoukkue on ottanut viime aikoina muutaman kerran suht rumasti dunkkuun ja kauden kahdeksasta matsista se on voittanut vain kolme. Mutta kuten aina, vaikka Ässät rypisi miten paljon tahansa, se syttyy takuuvarmasti taistelemaan, kun HIFK tulee viikonloppuna vieraaksi.

Väänänen oli sivussa muutaman viikon ajan, mutta palaa nyt tutulle paikalleen sentteriksi ketjuun, jossa laidoilla pelaavat Juha Jääskä ja Roni Hirvonen.

Miro Karjalainen sai tiistain taklauksestaan viiden ottelun pelikiellon. Tobias Winberg palaa puolustukseen ja pelaa Eero Teräväisen parina. Katso Winbergin haastattelu oheiselta videolta.

Lauantaina pelataan himassa, ensimmäisen kerran ilman yleisörajoituksia sitten maaliskuun 2020. Nyt frendit messiin ja hallille. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Loukkaantuneet: Joonas Lyytinen (8 vkoa), Otto Salin (4 vkoa), Otto Karvinen (day-to-day), Alex Broadhurst (day-to-day)

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Michael Garteig
53 Niilo Halonen (varalla)

Hyökkääjät

12 Jere Innala – 31 Eetu Koivistoinen – 79 Olli Palola
18 Teemu Tallberg – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
33 Roni Hirvonen – 44 Miro Väänänen – 51 Juha Jääskä
45 Micke Åsten – 14 Petteri Wirtanen – 71 Leevi Teissala
91 Elis Hede

Puolustajat

81 Yohann Auvitu – 57 Johan Motin
55 Kasper Kotkansalo – 93 Jordan Schmaltz
29 Tobias Winberg – 24 Eero Teräväinen

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset