logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

MATSIENNAKKO: Pistejahtiin Hämeenlinnaan – Katso kokoonpano!

HPK-HIFK tänään kello 17.00. Seuraa matsia C Morelta.

Eilisillan kotitappio on pyyhitty mielistä ja katse suunnattu tämän illan vierasmatsiin. HIFK voitti HPK:n viime lauantaina kotona numeroin 6-2, mutta sen jälkeen on Hämeenlinnassa tapahtunut paljon. Päävalmentaja Matti Tiilikainen sai väistyä ja komennon otti maanantaina Jarno Pikkarainen, joka koutsasi HIFK:ta kaudet 2019-2021. Vaihtoaitiossa nähdään myös Joonas Tanska, joka teki liki 30 vuoden valmennusuran HIFK:ssa, ensin junnuissa ja 2013-2021 liigajoukkueessa.

HIFK:n liigakausi on alkanut ailahdellen. Kymmenestä pelistä on tullut neljä voittoa ja niistä kaksi on napattu HPK:ta vastaan. Syyskuussa kohdattiin Rinkelinmäellä ja silloin HIFK voitti 4-1.

HIFK:n kokoonpanoon on tehty remonttia sitten eilisen. Roni Hirvonen siirtyy Eetu Koivistoisen vierelle, Jere Innala Otto Pajasen ketjuun, Olli Palola Miro Väänäsen laidalle ja nelosketjun sentterinä pelaa Micke Åsten.

Puolustajien loukkaantumisten ja sairastumisten takia sentteri Petteri Wirtanen pelaa tänään pakkina.

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Niilo Halonen
34 Michael Garteig (varalla)

Hyökkääjät

33 Roni Hirvonen – Eetu Koivistoinen – 54 Sebastian Dyk
12 Jere Innala – 13 Otto Paajanen – 51 Juha Jääskä
18 Teemu Tallberg – 44 Miro Väänänen – 79 Olli Palola
21 Otto Karvinen – 45 Micke Åsten- 91 Elis Hede
71 Leevi Teissala

Puolustajat

81 Yohann Auvitu – 93 Jordan Schmaltz
28 Rony Ahonen – 55 Kasper Kotkansalo
14 Petteri Wirtanen – 57 Johan Motin

Loukkaantuneet: Joonas Lyytinen (8-12 vkoa), Tobias Winberg (6 vkoa), Otto Salin (4 vkoa), Alex Broadhurst (day-to-day)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset