logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

MATSIENNAKKO: Raksila kutsuu – Kärpät hakee revanssia HIFK:sta

Kärpät-HIFK tänään kello 17.00. Katso HIFK:n kokoonpano!

Unihiekat on pyyhitty silmistä ja Stadin maisemat ovat vaihtuneet pakkasen puremaan Ouluun. HIFK:n joukkue matkusti viime yönä Ouluun valmistautumaan tämän illan peliin Kärppiä vastaan.

Joukkueet kohtasivat eilen Nordiksella ja yleisö sai kokea upean kiekkoillan. Hienoja maaleja, tunnetta, taklauksia ja loppu meni katsomossa kynsien pureskeluksi. HIFK hoiti kuitenkin homman kotiin ja voitti matsin 4-2.

Tänään on edessä tuplapelien toinen näytös ja Kärpillä on varmasti jäänyt paljon hampaankoloon. Joukkue sai eilen koneen kunnolla käyntiin vasta toisessa erässä, kun HIFK johti jo kahdella maalilla.

Kiekko putoaa jäähän kello 17.00. Katso matsia C Morelta!

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Michael Garteig 
53 Niilo Halonen (varalla)

Hyökkääjät

12 Jere Innala – 31 Eetu Koivistoinen – 51 Juha Jääskä
33 Roni Hirvonen – 13 Otto Paajanen – 79 Olli Palola
18 Teemu Tallberg – 44 Miro Väänänen – 21 Otto Karvinen
45 Micke Åsten – 14 Petteri Wirtanen – 91 Elis Hede

Puolustajat

55 Kasper Kotkansalo – 57 Johan Motin
10 Sam Jardine – 93 Jordan Schmaltz
29 Tobias Winberg – 28 Rony Ahonen
81 Yohann Auvitu

Loukkaantuneet: Joonas Lyytinen (5–6 vkoa), Alex Broadhurst (2 vkoa), Otto Salin (2-3 vkoa), Miro Karjalainen (day-to-day), Sebastian Dyk (day-to-day), Mico Luoto (day-to-day), Leevi Teissala (day-to-day)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset