logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

MATSIENNAKKO: Viikon kovin testi edessä – HIFK tänään Kärppien vieraana

Kärpät-HIFK kello 18. Katso HIFK:n kokoonpano!

Tour de Bönden neljäs osa on edessä tänä iltana, kun HIFK skulaa Raksilan hallissa. Viikon kaksi aiempaa matsia Tampereella tuottivat kolme pinnaa, yhden Ilvestä vastaan ja kaksi Tapparalta. Nyt rima nousee pykälän verran, kun vastassa on sarjataulukossa kolmantena oleva Kärpät.

Oululaisten startti kauteen on ollut vakuuttava. Joukkue on jäänyt 14 pelissään vain kaksi kertaa ilman pisteitä. Voittoja on kertynyt yhdeksän.

Jos pelkästään matkantekoa katsoo, HIFK:lla on hiuksenhieno etu illan peliin, sillä Kärpät pelasi eilen Lahdessa. HIFK pelasi keskiviikkona ja torstaina Tampereella ja sai maistaa hotellielämää Mansessa yhden yön ajan. Ouluun joukkue saapui perjantaina.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran tällä kaudella ja lokakuun alussa Nordiksella pelatun matsin voitti Kärpät lukemin 2-0. Resepti Kärppien alkukauden menestyksessä on ollut suht simppeli: vahva puolustus- ja maalivahtipeli ja koko sarjan paras ylivoima ja toiseksi paras alivoima.

Matsia voit seurata C Morelta. 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Michael Garteig
53 Niilo Halonen (varalla)

Hyökkääjät

18 Teemu Tallberg – 31 Eetu Koivistoinen – 79 Olli Palola
12 Jere Innala – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
33 Roni Hirvonen– 13 Otto Paajanen – 44 Miro Väänänen
21 Otto Karvinen – 14 Petteri Wirtanen – 91 Elis Hede
51 Juha Jääskä

Puolustajat

81 Yohann Auvitu – 93 Jordan Schmaltz
55 Kasper Kotkansalo – 57 Johan Motin
28 Rony Ahonen – 4 Miro Karjalainen

Loukkaantuneet: Joonas Lyytinen (8-12 vkoa), Tobias Winberg (4-5 vkoa), Otto Salin (3 vkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset