Missä sut bongaa kesällä? – Eetu Koivistoinen

HIFK:n kesäsarjassa joukkueen uudet pelaajat kertovat kesäharrastuksistaan.

Mitkä ovat lempiharrastuksesi kesäisin?

– Kesäisin tykkään käydä pelailemassa futista ja muutama kierros golfia tulee aina kesän aikana pelattua.

Mitä grillaat mieluiten ja missä seurassa?

– Grillissä menee aika lailla kaiken näköistä ja välillä kokeillaan uusiakin juttuja, jos tulee jotain vinkkejä vastaan. Mutta kyllä joku hyvä pihvi grillistä on ehkä se paras ja perheen seurassa.

Mikä on suurin kala, jonka olet itse saanut? Siis merestä tai järvestä, ei kaupasta.

– Pari vuotta sitten sain ihan hyvän kokoisen hauen, mutta siitä ei mitattu kuin pituus, koska kyseessä oli kisa. Enemmän siltä reissulta on jäänyt mieleen, että koko ajan tuuli ja satoi vettä ja oli varmaan seitsemän astetta ”lämmintä”. Ja se oli viikko ennen juhannusta.

Perjantai-ilta kavereiden kanssa, mihin menette?

– Varmaan kokoonnutaan jonkun kaverin kämpille ja grillataan. Ja nyt kun on EM-kisat käynnissä, niin väijytään matsia.

Mikä on unelmalomakohteesi?

– Abu Dhabiin olisi hieno vielä päästä. Olen käynyt siellä pari kertaa, mutta vielä olisi hieno päästä nauttimaan siitä trooppisesta ilmastosta, vaikka sitä täällä Stadissakin on tällä hetkellä tarjolla.

Kuinka paljon treenitunteja kertyy viikossa, kun olet omatoimijaksolla?

– Tunteja tulee varmaan siihen 15–20 tunnin väliin, jos vain oikeat treenit lasketaan. Mutta sitten muut pallopelit tulevat siihen päälle.

Treenaatko yksin vai porukassa?

– Yksin tulee aika paljon kesäsin treenattua ja sen olen huomannut, että tekee välillä ihan hyvääkin, kun tulee vaihtelua. Mutta kyllä sitten kavereiden kanssa tulee käytyä pelailemassa erilaisia mailapelejä kesäisin.

Anna jokin jokamiehen treenivinkki?

– Pommi laiturin nokasta hyvällä teholla veteen ja siihen päälle aina hyvän mittainen uintipätkä. Se pitää kropan virkeenä ja viileenä ja tulee kuntoiltua huomaamatta.

Näytä kaikki uutiset