logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Nostetaan fiilis taas kattoon! – HIFK kohtaa arkkivihollisensa torstaina

HIFK-Tappara torstaina kello 18.30. Tule kokemaan Nordiksen fiilis!

CHL-pettymys on lakaistu taka-alalle ja torstaina jatkuu kotoinen Liiga. Vastus ei voisi olla herkullisempi, sillä HIFK saa vastaansa arkkivihollisensa Tapparan.

Molemmilla jengeillä kausi on lähtenyt käyntiin ailahtelevasti. Tappara selvitti tiensä pudotuspeleihin CHL:ssä, mutta HIFK:n tie katkesi lohkovaiheessa, kun kivenkovasta B-lohkosta jatkoon menivät Frölunda ja Zürich.

Mutta takaisin liigakaukaloon. Tappara ja HIFK ovat peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa pisteen päässä toisistaan. Neljästä viime matsistaan Tappara on voittanut vain yhden ja koko kauden 11 ottelun saldo on viisi voittoa. HIFK:lla on viidestä pelistä yksi voitto ja koko kauden saldo on neljä kolmen pisteen saalista.

Vaikka viime pelit ovat menneet molemmilla heikosti, se on varmaa, että torstain pelissä molemmat laittavat kaasun pohjaan. Isot matsit tuttuja vihuja vastaan ovat aina niitä, joista momentum voi kääntyä ja joukkue saada väkevän annoksen itseluottamusta. Nyt on siis timanttinen paikka kääntää koko alkukauden kurssi ja se tilaisuus on molemmilla jengeillä.

HIFK:n ykköstykki on ollut Olli Palola, joka on vetänyt alkukauden piste per peli -tahdissa (3+8=11). Kovinta pistetahtia on pitänyt Alex Broadhurst, joka on viidessä pelaamassaan matsissa tehnyt tehot 3+4=7. Tapparan kultakypärä on Anton Levtchi, jolla pisteitä on kaksi vähemmän (4+5=9). 

Vierasjoukkueen maalivahtiosastolla on siinä määrin mielenkiintoinen tandemi, että sekä Christian Heljanko että Kari Piiroinen ovat HIFK:n kasvatteja.

Matsi alkaa siis kello 18.30. Osta liput peliin Ticketmasterista!

Näytä kaikki uutiset