Tätä on odotettu! – Yhteisö palasi Nordikselle sankoin joukoin

HIFK voitti lauantaina HPK:n Nordiksella 6-2 lähes 8000 katsojan edessä. Tsekkaa kuvat!

Lauantaina 2. lokakuuta Nordiksen viimeisetkin yleisörajoitukset purettiin ja 7887 ihmistä saapui nauttimaan ottelutapahtuman ohjelmasta ja runsasmaalisesta lätkämatsista.

HIFK:n salama-alku ja ensimmäiseen 12 minuuttiin latomat neljä maalia siivittivät stadilaiset lopulta 6–2-voittoon HPK:sta.

Kotijoukkueen kaikkiin maaleihin merkattiin eri maalintekijät. Ensimmäisessä erässä verkkoa heiluttivat Micke Åsten, Miro Väänänen, Sebastian Dyk ja Elis Hede. Viimeisessä erässä Kerhon rimpuilun päätti Jordan Schmaltzin ja Teemu Tallbergin osumat.

Petteri Wirtanen syötti ottelussa kaksi maalia ja Niilo Halonen torjui HIFK:n maalilla 20 kertaa.

HPK-matsin kuvat tarjoaa lauantain otteluisäntä CCM.

Jos kuvakaruselli ei näy, avaa artikkeli selaimessa.

Katseet käännetään seuraavaksi Eurooppaan, kun HIFK:n Champions Hockey Leaguen lohkovaiheen matsit jatkuvat tiistaina 5. lokakuuta Nordiksella. Alkulohkon kaksi viimeistä ottelua pelataan CHL:n kolminkertaista mestaria Frölundaa vastaan, ja otteluparissa ratkaistaan B lohkon kärkisija.

Osta liput tiistain CHL-matsiin Ticketmasterista!