logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tiistai-illan Foodora live-studiossa huippumatsin lisäksi aiheena kiekkoperheet!

Live-studio tiistaina kello 17:30 alkaen

IFK ja Tappara kohtaavat tiistaina Nordiksella. Kyseessä on joukkueiden neljäs kohtaaminen tällä kaudella, otteluvoittojen ollessa 2-1 IFK:lle. Foodora live-studiossa huippumatsin lisäksi käsittelyssä kiekkoperheet. Insertissä ennen ottelua vierailevat Heljangon veljekset Rasmus ja Christian. Rasmus pelaa IFK:ssa ja Christian on Tapparan maalivahti. Kuinka hyvin kundit todella tuntevat toisensa ja millaista on pelata omaa veljeään vastaan? Lisäksi haastattelussa 400. liigaottelua tiistain täyteen saava Teemu Tallberg, jonka ensimmäinen kokonainen liigakausi meni pääosin Tapparassa. Mitä vuosi Tampereella opetti ”Talelle”? Ensimmäisellä erätauolla Harri Rindellin ja Mika Kortelaisen vieraana studiossa on Kimmo Kapanen.

OSTA LIPPU STUDIOON TÄÄLTÄ

 

Kausikorttilaiset saavat osallistua live-lähetykseen ilmaiseksi. Tiistain ottelulinkki lähtee myös Tapparan kausikorttilaisille.

Lipun hinta on 9,90€/kpl ja flaban ostamalla tuet HIFK:ta. Lipputuotot käytetään HIFK:n seurayhteisön toimintaan.

Kiitos tuestasi!

Live-studion lipulla saat nämä:

  • Collectors Ticket -pääsylipun muistoksi
  • näet Foodora Live-studion, joka alkaa tuntia ennen matsin alkua ja jatkuu molemmilla erätauoilla
  • pelaajien ja valmentajien haastatteluja kaukalon laidalta
  • jakaa matsien fiilikset yhdessä muiden HIFK-kannattajien kanssa virtuaalisesti ja esittää kysymyksesi studiolle

STUDIOLIPPU EI SISÄLLÄ ITSE OTTELUA. MATSIN ESITYSOIKEUDET OMISTAA CMORE.

Maaliskuun puolelle ulottuvat rajoitukset aiheuttavat sen, että HIFK pelaa tiistain 9.3. kotiottelun Tapparaa vastaan ilman yleisöä. Järjestämme HIFK:n kannattajille mahdollisuuden seurata Nordiksen iltaa eturivin paikoilta omalla kotisohvalla. Ostamalla lipun virtuaaliseen kisakatsomoon pääset seuraamaan haastatteluja ja joukkueen fiiliksiä kaukalon ääreltä. Lipputuotot käytetään HIFK:n seurayhteisön toiminnan kehittämiseen. Kiitos tuestasi! HIFK:n kausikorttilaiset pääsevät seuraamaan lähetystä ilmaiseksi. Live-studio alkaa tiistaina 9.3. kello 17.30. Kun olet ostanut lipun, saat sähköpostilla vahvistuksen sekä linkin ja ohjeet, joilla pääset seuraamaan ohjelmaa.

Näytä kaikki uutiset