logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Vieraspeliputki jatkuu – HIFK hakee neljättä peräkkäistä voittoa

KooKoo–HIFK tänään kello 18.30. Katso HIFK:n kokoonpano!

Tour de Bönde on sujunut toistaiseksi ilman pistemenetyksiä, sillä kolmesta peräkkäisestä vieraspelistä HIFK on ottanut yhtä monta voittoa. Tänään vastassa on KooKoo, jonka HIFK nitisti viime viikolla samassa kaukalossa lukemin 4–2.

HIFK tehoketju viime viikon pelissä oli Alex Broadhurstin (0+3) johtama trio, jonka laidoilla pelaavat Teemu Tallberg (2+0) ja Sebastian Dyk (1+1). Sama ketju on kasassa tänäänkin, kun kiekko putoaa illalla jäähän.

HIFK:lle sattui viikko sitten tiistaina heikompi ilta kotona SaiPaa vastaan, mutta sen jälkeen tahti on ollut aivan erilainen. Viime viikolla HIFK pelasi neljä matsia viidessä päivässä ja kolmessa vieraspelissä joukkue pieksi KooKoon lisäksi Pelicansin ja JYPin.

Nyt on edessä kolmen ottelun viikko, kun HIFK kohtaa KooKoon (ti), Lukon (ke) ja Ässät (la). HIFK lähtee viikon matseihin sarjataulukon kakkossijalta. Ykkösenä on Lukko, joka on karannut 12 pisteen päähän HIFK:sta.

KooKoo on ollut vahvimmillaan kotona, sillä 19 himapelistään se on voittanut 12 ja jäänyt vain neljä kertaa ilman pisteitä. HIFK puolestaan on tällä hetkellä sarjan kolmanneksi paras vierasjoukkue otettuaan 11 voittoa ja 32 pistettä.

HIFK:n Johan Motin sai viiden ottelun pelikiellon viime perjantain ottelussa tapahtuneesta tilanteesta.

Voit seurata ottelua C Morelta!

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

50 Frans Tuohimaa
31 Niilo Halonen (varalla)

Hyökkääjät

76 Jere Sallinen – 95 Henrik Borgström – 21 Ville Leskinen
18 Teemu Tallberg – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
91 Elis Hede – 51 Juha Jääskä – 43 Rasmus Heljanko
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 19 Juho Keränen

Puolustajat

29 Tobias Winberg – 10 Mikko Kousa
6 Joonas Lyytinen – 28 Rony Ahonen
8 Ville Varakas – 24 Eero Teräväinen
34 Aleksi Laakso

Loukkaantuneet/sairastuneet: Yohann Auvitu (3–4 kk)
Karanteenissa: Anton Lundell
Pelikielto: Johan Motin

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset