live
0-0

Viesti HIFK:n legendoilta: Nyt tarvitaan meitä kaikkia!

play

Koronaepidemia on aiheuttanut ennennäkemättömiä vaikeuksia kaikille tapahtuma-alan toimijoille. HIFK on samassa veneessä muiden alan toimijoiden kanssa ja koko seuran toiminta on erittäin suurten haasteiden keskellä.

Koronarajoitusten takia tammikuulle merkityt neljä seuraavaa kotiottelua joudutaan pelaamaan ilman yleisöä. Tämä tarkoittaa, että HIFK:n kannattajat eivät pääse seuraamaan otteluita omilta paikoiltaan. Me – joukkue, valmentajat ja koko seuran henkilökunta – olemme siitä erittäin pahoillamme. Te teette tästä meille kodin.

HIFK:n entiset kapteenit ja tämän kauden joukkueen kippari Jere Sallinen kokoontuivat lähettämään oheisella videolla yhteisen viestin koko HIFK-yhteisölle: Nyt tarvitaan meidän kaikkien tukea, että seuran toiminta pelastuu ja upea stadilainen historiamme jatkuu myös tulevina vuosina.

Tämä on vain yksi ajanjakso HIFK:n historiassa, mutta seurauksiltaan kenties vakavin, minkä eteen seura on koskaan joutunut. Varmaa on, että tästä kriisistä selvitään vain koko HIFK-yhteisön vahvalla tuella.

Tillsammans.

 

Helpoiten voit tukea HIFK:ta seuraavilla tavoilla:

HIFK:n junioreille voit lahjoittaa jäävuoroja valitsemallasi summalla.

Liity Bättre Folk -jäseneksi ja pääset HIFK:n sisäpiiriin.

Käy HIFK Shopin sivuilla ja skaffaa itsellesi fanituotteita.

Osta lippuja HIFK:n live-ottelustudioihin, joita järjestetään tammikuun otteluissa.

 

Näytä kaikki uutiset