logologo
HIFKLukko
pe 24.03.2023 klo 18:30

TIEDOTE: Johan Motin jatkaa HIFK:ssa

HIFK on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Johan Motinin kanssa. 32-vuotiaalle ruotsalaispuolustajalle alkava kausi on jo viides HIFK:ssa ja kuudes Liigassa. Viiden kauden aikana Motin on pelannut HIFK:ssa 222 Liigaottelua.

Kaudesta toiseen Motin on kantanut merkittävää alivoimavastuuta ja ollut joukkueen sisäisessä tehopörssissä joko kärjessä tai vähintäänkin podiumilla.

– Johan on erittäin tärkeä pala joukkuetta. Hän pelaa kovaa ja arvojen mukaisesti ja on kiistatta sarjan parhaimpia puolustavia puolustajia. Motinin merkitys joukkueelle näkyy kaikkein eniten silloin, kun hän ei ole kokoonpanossa, kommentoi Tobias Salmelainen.

Motin juhli Ruotsin mestaruutta Färjestadin paidassa kaudella 2008-2009. Kaikkiaan pelejä SHL:stä hänellä on vyöllään 331. Tilillä on myös yksi NHL-ottelu Edmonton Oilersin paidassa kaudelta 2009-2010. Helsinkiin hyvin kotiutunut Motin on innoissaan uudesta jatkosopimuksesta.

– Olen todella onnellinen mahdollisuudesta jatkaa uraani täällä. Neljä kautta Helsingissä on mennyt todella nopeasti, mutta rakastan tätä kaupunkia ja perheemme viihtyy täällä hyvin. Olen mielestäni pelannut paremmin joka kaudella ja haluan, että se jatkuu vastaisuudessakin. En aio lähteä täältä ilman mestaruutta, sanoo Motin.

Näytä kaikki uutiset