Dösä kohti Lappeenrantaa – ”Koko ajan täytyy parantaa”

play

SaiPa-HIFK klo 18:30.

HIFK pelaa tänään perjantaina viikon ensimmäisen matsinsa. Joukkueen dösä suuntaa kohti Karjalaa ja illalla Lappeenrannan Kisapuistossa SaiPa isännöi stadilaisia.

Ottelu alkaa klo 18:30. C More näyttää matsin suorana.

Ottelua ennen Kisapuistossa kunnioitetaan toukokuussa menehtynyttä ex-kiekkoilija Lalli Partista. Partinen edusti pelaajaurallaan SaiPaa sekä HIFK:ta.

Partinen pelasi SM-sarjassa ja SM-liigassa yhteensä 18 kauden aikana 436 ottelua ja kirjautti niissä 165 (56+109) pistettä sekä 858 jäähyminuuttia. HIFK:ta Partinen edusti kahdeksan kauden ajan ja voitti HIFK-paidassa Suomen mestaruuden 1970 sekä 1974.

”Ei ihan toivottu alku”

HIFK TV jututti joukkueen kapteenistoon kuuluvaa Otto Paajasta ennen dösän starttia kohta Lappeenrantaa. Bussin takarivistössä istuva hyökkääjä ennakoi kovaa viikonloppua.

– Pitkä viikko takana. Kiva päästä vihdoin pelaamaan. Tänään keskitytään SaiPaan ja huomenna päästään päättämään viikko himassa. Mikäs sen parempaa, Paajanen sanoo.

Kauden alku ei ole tuloksellisesti ollut joukkueen mieleen.

– Eka peli oli hyvää, mutta kaksi seuraavaa ei niinkään. Sitähän tämä on, koko ajan täytyy kehittyä ja tulla paremmaksi. Tästä, kun jatkuvasti parannetaan niin ollaan varmasti hyvällä mallilla.

Katso koko haastattelu videolta.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

53 Niilo Halonen
30 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

81 Iiro Pakarinen – 31 Eetu Koivistoinen – 74 Julius Nättinen
18 Teemu Tallberg – 13 Otto Paajanen – 79 Olli Palola
51 Juha Jääskä – 33 Roni Hirvonen – 54 Sebastian Dyk
91 Elis Hede – 44 Miro Väänänen – 21 Otto Karvinen
45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 41 Otto Salin
42 Eddie Larsson – 52 Otso Rantakari
6 Joonas Lyytinen – 55 Kasper Kotkansalo

Loukkaantuneet: Einari Luhanka (day-to-day), Aleksanteri Kaskimäki (day-to-day)
Pelikielto: Johan Motin (3 ottelua)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset