logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: Garteigille nollapeli – HIFK:lle jälleen kotivoitto!

HIFK-HPK 2-0 (0–0, 0–0, 2–0)

HIFK pelasi tiistaina neljännen matsin viidessä päivässä, mutta se ei näkynyt väsymyksenä. Joukkue on saanut juonen päästä kiinni ja otti jo viidennen peräkkäisen kotivoittonsa. Maanantaina KooKoota vastaan voittoon riitti kaksi tehtyä maalia ja tiistaina kävi samoin. Michael Garteig HIFK:n maalilla oli kuin seinä ja piti nollan HPK:ta vastaan. Se oli Garteigille kauden ensimmäinen nollapeli. HIFK on nyt voittanut viisi kotiotteluaan putkeen.

Pudotuspelit lähestyvät ja se näkyy kaukalossa. Tehdystä maalista maksettava hinta nousee koko ajan ja voiton eteen pitää joka ilta painaa hommia täydet 60 minuuttia. HPK selvitti alkusyksyn ongelmansa ja on sarjataulukossa viidentenä, joskin HIFK ohitti joukkueen tämän illan voitollaan. Matsi oli joka vaihdossa kovaa kamppailua, aivan kuten odotettavissa oli.

Kaksi erää pelattiin maaleitta, mutta kolmannen erän alussa Yohann Auvitu vei HIFK:n johtoon kauden viidennellä maalillaan. Syöttäjinä olivat Jere Innala ja Eetu Koivistoinen. HPK jahtasi tasoitusmaalia, mutta Garteig hoiti hommansa varmasti ja torjui lopulta kaikki vieraiden 24 laukausta. Loppunumerot teki tyhjiin Iiro Pakarinen, joka on viidessä HIFK:ssa pelaamassaan ottelussa tehnyt jo kolme maalia.

Katso ottelun tilastot

Valmentajien haastattelut ja maalikooste

Seuraava matsi pelataan perjantaina ja silloin Nordikselle saapuu pohjoisen arkkivihollinen Kärpät. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Michael Garteig

Näytä kaikki uutiset