FORENOM MATSIRAPORTTI: HIFK jyräsi murskavoittoon – uudet ukot heti liekeissä!

HIFK-SaiPa 6-1 (2-0, 2-0, 2-1)

HIFK esitteli Nordiksen yleisölle kolme uutta pelaajaa ja samalla yhden kauden ylivoimaisimmista peliesityksistä. Iiro Pakarinen ja Teemu Turunen palasivat Stadiin ja Reid Gardiner pelasi ensimmäisen matsinsa Nordiksella HIFK:n paidassa. Kaikki kolme olivat juuri niin kovia kuin odottaa saattoi, mutta eniten illasta jäi mieleen koko HIFK:n joukkueen asenne ja tapa, jolla jengi jyräsi SaiPan.

Tammikuu ja helmikuu eivät kohdelleet HIFK:ta kivasti, mutta toisin kuin joskus käy, paljon hävinnyt joukkue ei nojaillut uusiin pelaajiin, vaan kaikki nostivat valtavasti tasoaan päästyään taas kotiyleisön eteen.

HIFK aloitti maalinteon heti minuutin pelin jälkeen ja ajassa 2.12 matsi oli jo numeroissa 2-0. Sentterit Eetu Koivistoinen ja Alex Broadhurst tekivät maalin mieheen. Reid Gardiner teki 3-0 ajassa 27.22. Se oli hänen toinen maalinsa kahdessa HIFK:ssa pelaamassaan ottelussa ja koko kauden maalisaldo on nyt 20. HIFK:n neljännen maalin teki Jordan Schmaltz, joka on tehnyt kaudella pisteet 9+19=28. Kolmannessa erässä SaiPa ensin kavensi, mutta HIFK:n Roni Hirvonen ampui ylivoimalla 5-1 ja päätösnumerot teki neljä minuuttia ennen loppua Iiro Pakarinen.