logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: HIFK:lle rankkaritappio kotona

HIFK-Ilves 2–3 (0–1, 1–0, 1–1, 0–0, 0–1)

Playoff-henkinen pelaaminen jatkui torstaina Nordiksella, kun vastassa oli sarjakakkonen Ilves. HIFK hallitsi peliä selkeästi ja loi huomattavasti enemmän maalipaikkoja kuin vierasjoukkue, mutta taas saatiin huomata, että maalit ovat tähän aikaan vuodesta erittäin tiukassa. Ilves iski vastahyökkäyksistä kaksi kertaa ja HIFK sai puskea valtavan työmäärän per tehty maali.

Ilveksen sankari oli kaksi maalia varsinaisella peliajalla ja ratkaisevan rankkarin ampunut Nick Baptiste. HIFK:n maalintekijät olivat Eetu Koivistoinen ja Reid Gardiner. Jälkimmäinen on jatkanut HIFK:ssa siitä, mihin alkukauden seurassaan JYPissä jäi: kymmenessä viime pelissä hän on tehnyt viisi maalia.

HIFK:n maalilla Niilo Halonen oli pitkiä pätkiä työttömänä ja torjui ottelussa vain 15 laukausta. Ilveksen veskarille Marek Langhamerille torjuntoja kertyi 30.

HIFK:n Petteri Wirtanen pelasi uransa 400. Liigaottelun.

HIFK:lla on jäljellä runkosarjassa enää kaksi ottelua ja joukkueen sarjasijoitus on neljäs. Lauantaina HIFK matkustaa Mikkeliin ja maanantaina Nordikselle saapuu Lukko.

Katso ottelun tilastot

Valmentajien haastattelut ja maalikooste

Osta liput maanantain HIFK-Lukko-matsiin tästä linkistä!

Näytä kaikki uutiset