HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: Hukkareissu Tampereelle

Ilves-HIFK 6-3 (2-1, 2-1, 2-1)

HIFK ei saanut pisteitä kahdesta ensimmäisestä pelistään Tampereen uudessa areenassa. Sunnuntaina Ilves oli väkevä kotonaan ja otti selvän voiton.

Ilves oli alusta lähtien kuskin paikalla ja meni johtoon kahdeksan minuutin pelin jälkeen. Eetu Koivistoinen tasoitti reilut kaksi minuuttia myöhemmin tehtyään HIFK:n historian ensimmäisen maalin Nokia Areenalla. Ilves meni ensimmäisessä erässä vielä johtoon ja teki kaksi maalia toisessa erässä. Jere Innala kavensi kauden 12:lla osumalla tilanteeksi 4-2 ajassa 32.24 ja Reid Gardiner ampui ensimmäisen maalinsa HIFK:ssa kolmannen erän alussa ja eroa oli enää yksi maali. Sitä lähemmäs HIFK ei päässyt ja Ilves koristeli numeroita vielä kahden maalin verran.

Katso ottelun tilastot

Katso maalikooste

HIFK:n seuraava matsi on keskiviikkona, jolloin skulataan Nordiksella. Vastustajaksi saapuu SaiPa. Osta liput matsiin Ticketmasterista!