FORENOM MATSIRAPORTTI: Innala ratkaisi jatkoerässä – HIFK:lle toinen voitto!

play

TPS-HIFK 3-4 je. (0-0, 1-2, 2-1, 0-1) Ottelusarja: 1-2

Torstai-illan neljännesfinaali Turussa oli huikea trilleri, jonka ratkaisu nähtiin jatkoerässä. HIFK kairasi vierasvoiton Jere Innalan ylivoimamaalilla ja meni johtoon ottelusarjassa.

Katso Innalan haastattelu oheiselta videolta.

Matsi oli HIFK:lta täysin eri sfääreistä kuin sunnuntain vaisu visiitti Turkuun. Joukkue oli terävänä TPS:n paineen alla ja käytti maalipaikkansa kovalla tehokkuudella.

Olli Palola sai pudotuspelien maalihanansa auki toisessa erässä ja vei stadilaiset 1-0-johtoon. 2-0-maalin iski vastahyökkäyksestä Miikka Salomäki, jolle maali oli hänen ensimmäinen HIFK:ssa.

TPS kavensi toisessa erässä ja piti pelin tiukkana, mutta ratkaisu makua oli ilmassa, kun Innala teki läpiajosta 3-1-johtomaalin kahdeksan minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä.

Kotijoukkue kuitenkin kiri tasoihin. Elmeri Eronen teki 2-3 ajassa 55.21 ja stadilaisia kirpaisi 13 sekuntia ennen loppua syntynyt tasoitusmaali.

Jatkoerässä HIFK pääsi ylivoimalle ja ajassa 70.32 Innalan sohaisu maalille meni TPS-veskari Andrei Karejevin längistä maaliin.

Paras seitsemästä -ottelusarjan seuraava matsi pelataan lauantaina Nordiksella.