FORENOM MATSIRAPORTTI: Nordis täyttyi yleisöstä – HIFK:lle pisteet huippuottelussa!

HIFK–Jukurit 4–1 (0–1, 2–0, 2–0)

Välillä tuntui kuin yleisörajoitukset olisivat kestäneet ikuisuuden, mutta keskiviikkoiltana Nordiksen ovet aukesivat ja lähes 7500 katsojaa pääsi nauttimaan huippumatsin fiiliksestä. Peli oli yksi kovimmista ja parhaimmista koko kaudella ja lopulta HIFK otti tyylikkään kotivoiton.

Jukurit oli juuri niin hyvä kuin sarjataulukko näyttää. Joukkue pisti HIFK:n ahtaalle koko kentän alueella ja pakotti taistelemaan jokaisesta metristä. Viime viikon peleistä vain yhden voiton ottanut HIFK oli ihan toista maata kuin edellisissä otteluissa ja vastasi täydellä voimalla Jukurien prässiin. Vierasjoukkue meni avauserässä johtoon, mutta siitä lähtien maaliverkkoja heilutti vain kotijoukkue.

Toisessa erässä Eetu Koivistoinen ja Jere Innala tekivät upeat maalit ja veivät HIFK:n johtoon. Kolmannessa erässä HIFK puolusti tarkasti ja Sebastian Dyk iski ylivoimalla 3–1 ja Otto Paajanen loppunumerot 4–1 alivoimalla.

Alex Broadhurst ja Jordan Schmaltz palasivat keskiviikkona sairastuvalta kaukaloon.