logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: Tappioputki poikki kotihallissa!

HIFK–Ässät 4–2 (1–1, 3–1, 0–0)

Jere Innala oli illan hahmo, kun HIFK katkaisi neljän ottelun tappioputkensa Nordiksella. Ykkösketjun laitahyökkääjä teki voittomaalin, syötti upeasti joukkueen neljännen osuman ja oli alusta loppuun erittäin vikkelässä iskussa.

Matsi oli HIFK:lle neljäs kuuden päivän sisään, mutta kuten tiistaina oli nähtävissä, joukkue pelaa nousujohteisesti ja paremmat tulokset olivat vain ajan kysymys. Ässät oli voittanut joukkueiden kaksi edellistä keskinäistä, ja sarjasijoituksesta huolimatta se on kaukana heittopussista. Kovaa Ässät taisteli nytkin, mutta HIFK:lla palaset alkavat loksahdella kohdalleen ja joukkueen vahvuudet tulevat ilta toisensa jälkeen paremmin esiin. Hyökkäyspelin taito ja kovuus maalinedustoilla on näkynyt tällä viikolla koko ajan selvemmin ja nyt joukkue teki myös tulosta.

Ässät pääsi kaksi kertaa johtoon, mutta HIFK kiri rinnalle ja toisessa erässä ohi. 1–1-maalin teki Miro Väänänen ja toisen osuman vielä viime kaudella Ässiä edustanut Roni Hirvonen. Sitten Innala alkoi pitää klinikkaansa. Hän ohjasi ilmasta 3–2 ja syötti takatolpalle Yohann Auvitulle, joka teki kauden neljännen maalinsa.

HIFK:n byyrillä Michael Garteig torjui 24 kertaa. Otto Karvinen pelasi uransa 300. liigaottelun.

Katso ottelun tilastot

Valmentajien haastattelut ja maalikooste

Seuraava matsi on yhden välipäivän jälkeen lauantaina, kun HIFK matkaa Turkuun paikallisen palloseuran vieraaksi.

Näytä kaikki uutiset