logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Pregame Studio: Ässiä hihassa

play

HIFK - JYP klo 18:30.

HIFK:n matsiviikko käynnistyy tänään keskiviikkona kotiottelulla JYPiä vastaan. Voimassa olevien rajoitusten vuoksi ottelu pelataan ilman yleisöä.

Matsi alkaa klo 18:30 ja suora lähetys C Morelta varttia aiemmin.

HIFK:n oma GIGANTTI Live Studio on maksutta katsottavissa klo 18:00 alkaen seuran kotisivuilta.

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame Studiossa kuullaan pitkän loukkaantumisensa jälkeen paluuta pelikentille tekevän Joonas Lyytisen haastattelu. Puolustaja kertoo kuntoutumisjaksonsa etenemisestä sekä siitä, millaista on ollut päästä työskentelemään uuden valmennuksen kanssa ja etenkin Cory Murphyn panoksesta.

– Murphy näytti jo harjoituskaudella, että kyllä hänellä on ässiä hihassa henkilökohtaisen pelin kehittämiseen. Nyt kun olen katsonut pelejä katsomosta ja TV:stä niin kyllä sen huomaa, että siellä on isoja kehityskaareja ollut meidän pakeilla, Lyytinen iloitsee joukkueen aamujäältä.

Lyytistä ei vielä kokoonpanossa nähdä, mutta paluu tapahtuu pian.

Studiossa kuullaan myös HIFK:ta kaudella 2018-2019 edustaneen JYP-maalivahti Markus Ruusun fiilikset ennen matkaa Stadiin.

HIFK:n asiantuntija Harri Rindell pui pointeissaan muun muassa alle 20-vuotiaiden MM-kisapettymyksestä palanneiden pelaajien henkistä kapasiteettia.

Auvitun paluu

HIFK saa toivottua leveyttä takaisin kokoonpanoonsa, kun Yohann Auvitu, Elis Hede sekä Otto Karvinen ovat jälleen iskussa.

Illan ottelu on ranskalaispuolustajalla kauden 24. ja Auvitu nähdään Jordan Schmaltzin parina.

 

Hede pelaa jo tutuksi tulleella paikalla Otto Paajasen ja Olli Palolan rinnalla. Hede on parantanut jo tässä vaiheessa kautta piste-ennätystään Liigassa (3+5=8). 20-vuotias hyökkääjä teki edellisessä kohtaamisessa JYPiä vastaan tehot 1+1.

Miro Väänänen ottaa neloskentän sentterin paikan Petteri Wirtasen ollessa sivussa.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

53 Niilo Halonen
34 Michael Garteig

HYÖKKÄÄJÄT

12 Jere Innala – 31 Eetu Koivistoinen – 51 Juha Jääskä
18 Teemu Tallberg – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
91 Elis Hede – 13 Otto Paajanen – 79 Olli Palola
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 21 Otto Karvinen

PUOLUSTAJAT

81 Yohann Auvitu – 93 Jordan Schmaltz
29 Tobias Winberg – 57 Johan Motin
28 Rony Ahonen – 41 Otto Salin
83 Einari Luhanka

Loukkaantuneet/sairastuneet: Sam Jardine (2 vkoa), Joonas Lyytinen (day-to-day), Kasper Kotkansalo (day-to-day), Petteri Wirtanen (day-to-day)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Joonas Lyytinen

Näytä kaikki uutiset