logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Pregame Studio: Positiivinen, innokas ja utelias

play

HIFK-KooKoo klo 18:30. Ovet auki klo 17:30.

HIFK:n viikko käynnistyy vauhdilla, kun himassa pelataan heti maanantaina. Tänään Nordiksella vierailee KooKoo Kouvolasta.

Ottelu alkaa klo 18:30 ja hallin ovet avataan tuntia aiemmin.

Ennen ottelun alkua jäällä muistetaan Pekingin olympiamitalisteja. HIFK:n naisten Liigajoukkueen Julia Liikala oli voittamassa pronssia. Miesten olympiakultaa voittivat hyökkääjä Iiro Pakarinen ja Leijonien joukkueen johtaja Mika Kortelainen.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame Studiossa kuullaan puolustaja Kasper Kotkansalon haastattelu. Kuun lopussa käynnistyvät kevään pudotuspelit ovat 23-vuotiaalle pakille ensimmäiset Liigassa. Pohjois-Amerikassa juniorivuotensa viettänyt Kotkansalo pelasi viime kauden Ässissä. Silloin porilaisten lento ei riittänyt pudotuspeleihin saakka.

– Jää nähtäväksi millainen kevään mies minusta kuoriutuu. Jenkeissä yliopistosarjassakin pudotuspelit oli yhdestä poikki. Nyt on ensimmäinen playoff-kevät tulossa, mutta varmasti ainakin poistiivinen, innokas ja utelias Kasper on luvassa, Kotkansalo pohtii.

Vierasjoukkueen terveiset kuullaan alkukaudesta Stadista Kouvolaan siirtyneen Eero Teräväisen suulla.

HIFK:n asiantuntija Harri Rindellin kolmessa pointissa nostetaan illan joukkueiden pisteputket sekä kotijoukkueen hyökkääjä Iiro Pakarinen ja maalivahti Michael Garteig.

Muutama muutos kokoonpanoon

HIFK tekee muutaman muutoksen kokoonpanoonsa viikonlopun vierasrundin jäljiltä.

Kapteeni Teemu Tallberg palaa takaisin paikalleen Alex Broadhurstin ja Sebastian Dykin ketjun vasempaan laitaan. Loistokautta pelaava HIFK-kippari on tehoilla 10+14=24 neljän pisteen päässä henkilökohtaisesta yhden kauden piste-ennätyksestään.

Puolustaja Miro Karjalainen palaa niin ikään omalle paikalleen. Raamikas pakki on pelannut suurimman osan kaudestaan Rony Ahosen parina. Kaksikko nähdään takuulla tänäkin iltana tylsyttämässä vastustajan tehokkaimpien ketjujen hyökkäyksiä.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

34 Michael Garteig
40 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

18 Teemu Tallberg – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
12 Jere Innala – 31 Eetu Koivistoinen – 19 Reid Gardiner
77 Teemu Turunen – 13 Otto Paajanen – 87 Iiro Pakarinen
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 21 Otto Karvinen

PUOLUSTAJAT

55 Kasper Kotkansalo – 93 Jordan Schmaltz
81 Yohann Auvitu – 57 Johan Motin
28 Rony Ahonen – 4 Miro Karjalainen
6 Joonas Lyytinen

Kasper Kotkansalo

Näytä kaikki uutiset