logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Pregame Studio: Valonpilkahdus joukkueelle

play

HIFK - Pelicans klo 17:00. Ulkoilmakisakatsomo Nordiksen etupihalla klo 16:00 alkaen.

HIFK:n hajanainen otteluohjelma jatkuu tänään lauantaina viikon ainoalla ottelulla. Nordikselle vierailulle saapuu Lahden Pelicans.

Tämä viikko jääkin kauden viimeiseksi hiljaiseksi viikoksi. Runkosarjan loppu on kovaa tahkoamista, kun kevyin viikkokin rakentuu kolmen ottelun ympärille.

Illan matsi alkaa klo 17:00. Nordiksen etupihalla järjestettävä kisakatsomo aukeaa virallisesti klo 16:00.

After Ski -hengessä rakennetussa tapahtumassa paikalle saapuvat pääsevät nauttimaan suorasta matsilähetyksestä jättinäytöltä, ruoasta ja juomasta sekä DJ:n ylläpitämästä tunnelmasta.

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame Studiossa kuullaan HIFK:ssa kaiken nähnyttä maalivahtivalmentaja Jan Lundellia. ”Lunkka” avaa joukkueen tunnelmia nyt, kun epidemia näyttäisi vihdoin kääntyvän selätetyksi.

– Onhan tämä pari vuotta tietysti vaatinut paljon myös joukkueelta. Ennen kaikkea sopeutumista tilanteeseen, ja siinä pelaajat ovat onnistuneet erittäin hyvin, Lundell avaa.

Viimeiset viikot tyhjille katsomoille pelannut joukkue ja fanikatsomon penkkejä otteluiden jälkeen kiitelleet pelaajat saivat kuulla lauantain After Ski -tapahtumasta torstaina.

– Kyllä siellä kohina kävi heti. Sellainen valonpilkahdus taas, että kyllä tämä tästä. Vaikka fanit eivät vielä halliin pääse sisään, niin me tiedetään, että he ovat tossa ihan lähellä tukemassa. Kyllä se nostaa fiiliksiä.

Studiossa kuullaan myös vielä viime kaudella HIFK:ta edustanutta puolustaja Aleksi Laaksoa. Laakso edustaa nykyään Pelicansia.

HIFK:n asiantuntija Harri Rindell lähestyy illan ottelua kolmella pointillaan.

Neljällä kentällisellä

HIFK saa Pelicansia vastaan jo täyden kokoonpanon jalkeille. Myös loppuvuodesta kovaan vireeseen yltänyt Roni Hirvosen, Otto Paajasen ja Olli Palolan trio on pitkästä aikaa koossa.

Himajengin maalia vartioi tänään kanadalaisveskari Michael Garteig.

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

34 Michael Garteig
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

12 Jere Innala – 31 Eetu Koivistoinen – 51 Juha Jääskä
18 Teemu Tallberg – 44 Miro Väänänen – 54 Sebastian Dyk
33 Roni Hirvonen – 13 Otto Paajanen – 79 Olli Palola
91 Elis Hede – 14 Petteri Wirtanen – 21 Otto Karvinen

PUOLUSTAJAT

81 Yohann Auvitu – 93 Jordan Schmaltz
55 Kasper Kotkansalo – 57 Johan Motin
28 Rony Ahonen – 4 Miro Karjalainen
10 Samuel Jardine

Näytä kaikki uutiset