logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Pregame Studio: Vinkit käytäntöön

play

HIFK - Ässät klo 18:30. Matsi suorana C Morelta.

HIFK pelaa tänään torstaina viikon kolmannen kotiottelunsa. Ottelutauon jälkeen matsiruuhkaan ajanut joukkue on esiintynyt tällä viikolla nousujohteisesti, mutta voitto viikolta vielä uupuu.

Stadilaiset lähtevät torstai-illan otteluun neljän matsin tappioputkessa. Päävalmentaja Ville Peltonen kuitenkin korosti parantuneita otteita lehdistötilaisuudessa tiistaina HPK:lle kärsityn rankkaritappion jälkeen toteamalla, että ”Tänään näytti jo siltä, että voidaan joku matsi voittaakin.”

Viikon ensimmäistä voittoa ja tappioputken katkaisua lähdetään tänään hakemaan Ässien kustannuksella.

Ottelu alkaa klo 18:30. Nordikselle saadaan ottaa vielä tänään vain 500 ennakkoon paikkansa lunastanutta katsojaa. C More näyttää ottelun suorana ja matsi näkyy myös Subin vapaalla kanavalla.

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame Studiossa kuullaan puolustaja Joonas Lyytisen haastattelu. 26-vuotias puolustaja lähtee vasta kauden kuudenteen peliinsä.

Lyytinen on itse ollut aina kriittinen pelin analysoija ja avaa nyt myös sitä, kuinka valmennus auttaa vastoinkäymisiä kohdatessa.

– Ensin tietysti katsotaan faktat, että mistä vähän heikko pelituntuma johtuu. Käydään tarkasti läpi ja pureudutaan ongelmakohtiin yksityiskohtaisesti. Valmennukselta tulee paljon hyviä vinkkejä, mutta meidän pitää ottaa ne käytäntöön, Lyytinen avaa.

Vierasjoukkueen kuulumiset tulevat Ässä-puolustaja Roni Seväsen suulla.

HIFK:n asiantuntija Harri Rindell lähestyy matsia kolmella pointillaan.

Lyytisen paluu

HIFK ei tee muutoksia kokoonpanoonsa sitten tiistain pelin. Nelosketjulta puuttuu edelleen sentteri, mutta viime pelistä tutulla Eetu Koivistoisen, Otto Paajasen ja Miro Väänäsen rotaatiolla jatketaan.

Sairastuvalla ei näillä näkymin pitkäaikaistoipilaita ole, ja ensimmäisenä pelikuntoon on päässyt puolustaja Joonas Lyytinen.

Edelliseen kolmeen otteluun ainoastaan viisi pelitilannemaalia selkänsä taakse päästänyt Michael Garteig jatkaa tolppien välissä.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

34 Michael Garteig
40 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

18 Teemu Tallberg – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
12 Jere Innala – 31 Eetu Koivistoinen – 51 Juha Jääskä
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 21 Otto Karvinen
33 Roni Hirvonen – Elis Hede

PUOLUSTAJAT

81 Yohann Auvitu – 57 Johan Motin
55 Kasper Kotkansalo – 10 Samuel Jardine
28 Rony Ahonen – 4 Miro Karjalainen
6 Joonas Lyytinen

 

Loukkaantuneet: Alex Broadhurst (day-to-day), Niilo Halonen (day-to-day), Petteri Wirtanen (day-to-day), Olli Palola (day-to-day), Jordan Schmaltz (day-to-day)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Joonas Lyytinen

Näytä kaikki uutiset