Hero Mali HIFK:n fysiikkavalmentajaksi

Hero Mali on HIFK:n uusi fysiikkavalmentaja. Vuodesta 2008 asti valmentajana työskennellyt Mali, 47, on aiemmin toiminut pestissään Ässissä ja Jokereissa. A-maajoukkueen mukana Mali on ollut vuodesta 2016 alkaen.

– Asiat etenivät pikavauhtia. HIFK:n entinen fysiikkavalmentaja Jussi-Pekka Kurtti antoi yhteystietoni Tobiaksella ja pääsimme samalle sivulle nopeasti. Viime viikon vietimme vielä evakossa Salmisaaressa ja tällä viikolla pääsemme asettumaan takaisin Nordikselle.

Viidentoista vuoden aikana moni asia on muuttunut. Tietoa harjoittelusta on helposti saatavilla ja pelaajat ovat yhä valveutuneempia.

– Uusia tietojärjestelmiä ja muita hallinnollisia asioita on vielä opeteltavana, mutta itse työ ei ole paljoakaan muuttunut. Pelaajat ovat tänä päivänä äärimmäisen vastaanottavia ja uteliaita. He myös haluavat tietää miksi jotain tiettyä asiaa harjoitellaan ja vastaan näihin kysymyksiin enemmän kuin mielelläni. Mitä enemmän jätkät ovat kiinnostuneita, sitä helpompi minun on lähestyä heitä yksityiskohtaisella tasolla.

– Ensisijaisesti pyrin viemään kaikkia pelaajia eteenpäin askel askeleelta.

Tero Tolvanen HIFK:n fysioterapeutiksi

Kaksitoista vuotta Espoon Bluesin ja Espoo Unitedin fysiona toiminut Tero Tolvanen on jatkossa HIFK:n mies. A-maajoukkueessa vuonna 2018 aloittanut Tolvanen odottaa innolla paluuta seurajoukkuetoimintaan.

– Fiilis on odottavainen ja innostunut. Vaikken kauaa olekaan ollut seuratyöstä sivussa, kyllä siinä aina on oma juttunsa. Työnkuvaani kuuluu muun fysioporukan kanssa ennaltaehkäistä vammoja ja auttaa kuntoutuksessa.

 

Tervetuloa taloon, Hero & Tero. 

 

 

 

Näytä kaikki uutiset