logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK suuntaa tapaninpäivänä legendaariseen Spengler Cupiin – näin pelataan

CMore lähettää pelit suorana ja suomeksi selostettuna.

HIFK matkustaa upeisiin alppimaisemiin Sveitsin Davosiin tapaninpäivänä. Maailman vanhin seuraturnaus Spengler Cup pelataan 27. – 31.12.

Turnauksessa ovat mukana isäntämaasta HC Davos ja Ambri-Piotta, ruotsalainen Örebro, tshekin pääsarjajoukkue Sparta Praha ja Kanadan maajoukkue.

Aiemmin HIFK on ollut mukana vuosina 1994, 1995 ja 2004.

Turnauksen avausottelussa kohtaavat tapaninpäivänä Ambrì-Piotta ja Örebro. HIFK aloittaa turnauksensa 27.12. tuon ottelun häviäjää vastaan.

CMore lähettää kaikki HIFK:n ottelut suorana ja Julius Sorjosen selostamana. Seuraa HIFK:n sosiaalisen median kanavia tiiviimpään seurantaan turnauksesta.

”Tämä on meille upea mahdollisuus ja hieno piristysruiske tämän vuoden päätteeksi. Olemme ylpeitä edustaessamme Suomea legendaarisessa Spengler Cupissa. Puitteet ovat ensiluokkaiset ja monella lähtee myös perhettä mukaan Sveitsiin. Lähdemme voittamaan pelejä ja pitämään yhdessä hauskaa. Saamme varmasti tärkeitä yhteisiä kokemuksia tältä matkalta”Ville Peltonen

Ps. tiesitkö, että HIFK:n maalilaulu turnauksessa on Haloo Helsinki! – yhtyeen kappale Reiviluola. Jokaisen joukkueen tuli valita maalilaulu edustamansa maan kielellä.

 

Näytä kaikki uutiset