logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK vs. Kärpät – runkosarjan kuudes ja viimeinen kohtaaminen perjantaina Nordiksella

Stadilaiset johtavat kauden kohtaamisia otteluvoitoin 3-2.

Pohjoinen vastaan Etelä – yksi Liigan parhaista ja viihdyttävimmistä ottelupareista. Lauantaina Oulussa IFK oli vahvempi luvuin 4-3. Edessä on nyt runkosarjan kuudes ja viimeinen kohtaaminen ja Nordiksen odotetaan täyttyvän perjantai-iltana. Tässä muutamia lähtökohtia perjantain otteluun.

 

Siirtorajalla tapahtui:

HIFK toi sisään neljä hyökkääjää – Iiro Pakarinen, Teemu Turunen, Miikka Salomäki ja Reid Gardiner. Näistä nimistä vain Salomäki ei ole vielä tehnyt HIFK-debyyttiään.

Kärpät vaihtoi päävalmentajaa siirtorajalla ja Ouluun suuntasikin tuttu nimi, Lauri Marjamäki. Samalla ovenavauksella tulivat puolustajat David Sklenicka ja Damir Musin, maalivahti Libor Kasik ja oululaisille tuttu Julius Junttila. EHT-kokemustakin omaava Antti Kalapudas siirtyi kärppäpaitaan JYPistä tovia aiemmin. Ovet kävivät myös toiseen suuntaan, kun hyökkääjä Aleksi Mustonen ja HIFK:stakin tuttu puolustaja Miihkali Teppo suuntasivat Hämeenlinnaan.

 

Parhaat pistemiehet keskinäisissä otteluissa:

HIFK:

Eetu Koivistoinen 3+0

Roni Hirvonen 0+3

Olli Palola 2+0

Kärpät:

Saku Mäenalanen 3+2

Jesse Koskenkorva 2+2

Petter Emanuelsson 3+0

 

Muita huomioita:

Kärppien maalivahti Stanislav Galimov loukkaantui 4.2. KooKoota vastaan pelatussa ottelussa, eikä venäläisvahti ole sen jälkeen ollut mukana kokoonpanossa.

Nähdäänkö Nordiksella kauden toinen loppuunmyyty ottelu, kun HIFK hakee kuutta perättäistä kotivoittoa. Osta lippusi Ticketmasterista ja tule tsiigaamaan paikan päälle. 

Näytä kaikki uutiset