Iiro Pakarinen pakkina Tapparaa vastaan – ”Äärimmäisen arvokas pelaaja joukkueelleen”

play

HIFK-Tappara klo 18:30. Ovet auki klo 17:00.

HIFK kohtaa tänään perjantaina Tapparan. Kohtaaminen on kauden toinen joukkueiden välinen. Syyskuussa Tappara oli Tampereella vahvempi lukemin 5–2.

Illan ottelu on kummallekin jengille viikon toinen. Keskiviikkona HIFK voitti Pelicansin Nordiksella 3–2. Tappara puolestaan haki vieraspisteet HPK:lta lukemin 5–3.

Osta liput illan matsiin Ticketmasterista!

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame studiossa puidaan illan lähtökohtia. Kotijoukkueelle haasteita tuo poissaolot puolustuksessa. Hyökkääjä Iiro Pakarinen paikkaa puutteita ja pelaa tänään puolustajan paikalla.

– Iiro on todella luotettava pelaaja. Ei nurise mistään ja kaikki käy. Ylivoima, alivoima, aloitukset ja mitä kaikkea. Se kertoo siitä, kuinka arvokas pelaaja hän on joukkueelleen, HIFK:n asiantuntija Mika Kortelainen avaa.

Poissaoloja paikkaa myös useamman viikon liigajoukkueen harjoitusvahvuudessa mukana ollut Kollipuolustaja Oliver Holttinen. Nuori 20-vuotias puolustaja debytoi Liigassa ruotsalaisen Eddie Larsson parina.

Ilari Melart ja Micke Åsten ovat jälleen iskussa ja palaavat pelaavaan kokoonpanoon.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – 31 Eetu Koivistoinen – 79 Olli Palola
10 Kristian Vesalainen – 44 Miro Väänänen – 51 Juha Jääskä
33 Roni Hirvonen – 78 Jesse Seppälä – 45 Micke Åsten
18 Teemu Tallberg – 13 Otto Paajanen – 24 Aleksanteri Kaskimäki
21 Otto Karvinen

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 73 Joona Lehmus
83 Einari Luhanka – 81 Iiro Pakarinen
42 Eddie Larsson – 43 Oliver Holttinen

Loukkaantuneet: Otso Rantakari (day-to-day), Otto Salin (day-to-day), Sebastian Dyk (2 kuukautta), Kasper Kotkansalo (toistaiseksi)

Pelikielto: Johan Motin (9 ottelua)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset