Johan Motin palaa kaukaloon perjantaina

Ruotsalaispuolustajan kuuden ottelun pelikielto on ohi.

Johan Motinin kausi 2021-2022 päättyi pelikieltoon huhtikuun alussa. Kuuden ottelun mittainen kakku piti jämäkän ruotsalaispuolustajan poissa tositoimista aina tähän hetkeen asti.

– Huh, vihdoinkin on tullut aikani pelata. Urani pisin harjoituskausi on ollut kaksijakoinen. Olen tietysti päässyt harjoittelemaan laadukkaasti ja tekemään paljon ylimääräistä treeniä, mutta kaipaan kyllä pelaamista. Lisäksi olen äärimmäisen hermostunut kun seuraan ottelua katsomosta. Kentällä se katoaa, kun pystyn osaltani vaikuttamaan kaukalon tapahtumiin, sanoo Motin.

32-vuotias Motin aloittaa jo viidennen kautensa HIFK:ssa. Vahvasta puolustuspelistään tunnettu ruotsalainen on keikkunut kaudesta toiseen joukkueen +/-  tilaston kärjessä. Huomionarvoista on myös se, että Motin on kuuden Liiga-kautensa aikana missannut runkosarjasta maksimissaan yhden ottelun. Tähän pelikielto toki osaltaan tuo kosmeettisen virheen, mutta mies on enemmän kuin valmis palaamaan kaukaloon Hämeenlinnassa.

– Ei oikein malttaisi odottaa huomista ja lauantain kotipeliä. Olen harjoitellut joukkueen mukana normaalisti, mutta tullut usein vielä iltapäivällä joko toiselle jäävuorolle tai punttisalille. Lähtökohdat kaukaloon paluuseen ovat hyvät. Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuettamme voittamaan.

 

HIFK kohtaa perjantaina Hämeenlinnassa HPK:n. Lauantaina Nordikselle puolestaan saapuu viime kevään puolivälierävastustaja TPS. 

 

 

 

 

 

Näytä kaikki uutiset