Kiitos HUSlaiset! – HIFK lahjoittaa HUSin henkilökunnalle matsilippuja

Lahjoittamassa mukana InfoCare, Kyocera, Aus-sähkö, Robert Bosch ja Rexel.

Viimeiset pari vuotta ovat vaatineet erityisiä toimia ja ponnisteluja maailmanlaajuisesti koronapandemian rasittaessa yhteiskuntaa. Suuri kuorma haasteista on ollut terveydenhuollon harteilla, ja siten suuri kiitos kuuluu hoitohenkilökunnalle.

Stadin alueella Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin, HUSin, henkilökunta on pitkään ollut etulinjassa taistelussa valoisampaa normaalia kohti. Kiitos siitä!

Kausi 2022-2023 on kokonaisuudessaan mahtava, sillä HIFK juhlii seuran 125-vuotista taivalta läpi koko kauden. Tällä kaudella kutsumme yhdessä kumppaneidemme kanssa HUSin henkilöstön nauttimaan jääkiekosta ja tarjoamme liput otteluun.

Kiitos työstä stadilaisten hyväksi!

Kiitos kumppaneille, jotka halusitte yhdessä kanssamme mahdollistavat tämän: InfoCare, Kyocera, Aus-sähkö, Robert Bosch ja Rexel.

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. HUSin vastuulla on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi HUSiin on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

Näytä kaikki uutiset