Kouvola on punainen! – Täydet pisteet KooKoolta

KooKoo-HIFK 2–3 (1-2, 1-1, 0-0)

HIFK matkusti lauantaina 140 kilometriä koilliseen Kouvolaan KooKoon vieraaksi. Viikon päättäneestä matsista kotiin tuotaviksi jäi täydet kolme sarjapistettä.

Otteluun saapuneet paikalliset ja 250 stadilaisfania pääsivät nopeasti karnevaalitunnelmaan, kun ensimmäisten minuuttien aikana nähtiin kaksi maalia.

KooKoo iski illan ensimmäisen jo 32 pelatun sekunnin päätteeksi. Vieraat tulivat tasoihin kolme minuuttia myöhemmin Teemu Tallbergin kauden ensimmäisellä maalilla.

Tahti hiipui molempien kerättyä rivinsä myös puolustussuuntaan.

Ensimmäiselle erätauolle päästiin kuitenkin johtoasemassa HIFK:n hyödynnettyä illan toisen ylivoimansa. Eetu Koivistoinen pääsi lataamaan ranteella lempipaikaltaan b-pisteen kaarelta ja lätkä pysähtyi KooKoo-maalin oikeaan yläkulmaan.

Ottelun toinen erä oli ajoittain sekavaa keskialueen herruudesta taistelua. Myös neljä tuomittua rangaistusta olivat omiaan sekoittamaan lauantai-illan intensiteettiä.

Stadilaiset onnistuivat jälleen erän toisesta ylivoimastaan. Otso Rantakarin viivakuti ohjautui Miro Väänäsen jalasta KooKoo-veskarin kautta maaliverkkoon ja HIFK johti 3-1 ajassa 30:50.

Kotijoukkue pääsi hetkeä myöhemmin kaventamaan ja kolmanteen erään lähdettiin HIFK:n 3-2-johdossa.

Viimeiset 20 minuuttia valkopaitainen vierasjengi puolusti tunnollisesti johtoaan ja KooKoo painoi päälle minkä pystyi. Liigan tilastojen mukaan kotijoukkue vei viimeisen erän laukaukset nimiinsä peräti lukemin 23-1.

Maalia KooKoo ei enää saanut värkättyä, joten kolme sarjapistettä matkasi Stadiin.

Ottelun tilastot löytyvät Liigan kotisivuilta. Ottelukooste ja koutsien lehdistötilaisuus alta.