logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Maanantaina ekalla erätauolla erityinen ohjelmanumero!

HIFK:n ja Lukon Special Hockey -joukkueet pelaavat lyhyen näytösottelun!

Lukko aloitti ensimmäisenä liigajoukkueena Suomessa Special Hockey -toiminnan ja viime syksynä HIFK perusti oman joukkueensa, jota valmentaa Heini Artema. Joukkue on ollut koossa ja harjoitellut yhdessä reilut puoli vuotta ja tänä maanantaina HIFK ja Lukko kohtaavat liigaottelun ensimmäisellä erätauolla erityisen hienossa näytösottelussa.

Special Hockey on tarkoitettu itse luisteleville 8-18-vuotiaille pelaajille, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua tavanomaisen joukkueen toimintaan.

Special Hockey tarjoaa mahdollisuuden kaikille, jotka haluavat liikkua ja harrastaa jääkiekkoa urheiluseurassa ja omassa joukkueessa.

Mukaan joukkueen toimintaan pääsee matalalla kynnyksellä. Ensin voi tulla tutustumaan joukkueen toimintaan ja Halutessaan myös lähiomainen voi mennä jäälle yhdessä lapsen kanssa.

Jääkiekko kuuluu kaikille! Erityislasten kiekkotoiminnassa liigaseuroista mukana on HIFK:n ja Lukon lisäksi myös TPS, JYP ja Ässät.

Jos toiminta kiinnostaa ja haluat lisätietoa tai osallistua, ole yhteydessä joukkueen valmentajaan Heiniin. 

Email: heini.artema@hifk.fi

Näytä kaikki uutiset