logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Merkkipaaluja kiikarissa

IFK:n pelaajat lähellä rajapyykkejä.

Liigakauden viimeinen neljännes on käynnissä ja useampi IFK-peluri on lähellä saavuttaa liigaurallaan merkittäviä virstanpylväitä.

Pelatut ottelut

Petteri Wirtanen pelaa kunnossa pysyessään 26.2.2022 Tapparaa vastaan liigauransa 400:n ottelun. HIFK:n lisäksi Wirtanen on edustanut HPK:ta ja TPS:ää. 35-vuotias keskushyökkääjä on juhlinut urallaan kahdesti Suomen mestaruutta, vuosina 2006 ja 2011. Tililtä löytyy myös kolme NHL-ottelua Anaheim Ducksista ja 257 KHL-matsia. Lisäksi ”Pera” on edustanut SHL:n Djurgårdenia ja NLA:n Fribourg-Gotteronia.

Myös Micke-Max Åsten lähestyy 400:n ottelun rajapyykkiä. Romuluinen voimahyökkääjä on edustanut IFK:ta koko liigauransa ajan kaudesta 2012-2013 alkaen. ”Muulin” hihassa nähdään siis hyvin pian neljäs nelisakaratähti.

Kuopiolaislähtöinen puolustaja Joonas Lyytinen on rikkomassa 300:n ottelun rajan kuuden ottelun kuluttua. KalPassa ja IFK:ssa Liigaa pelannut ”Luoti” on kärsinyt kuluvalla kaudella harmittavista loukkaantumisista, mutta on jälleen pelikuntoinen.

Entinen kollikapteeni Juha Jääskä on kolmen ottelun päässä 200:sta pelatusta matsista.

Pisteet

Teemu Tallberg ja Petteri Wirtanen ovat neljän pisteen päässä sadan syöttöpisteen rajasta. Maaleja ”Tale” on iskenyt 71 ja ”Pera” 59.

Kolmatta kauttaan IFK:ssa pelaava ruotsalaishyökkääjä Sebastian Dyk on kolmen pinnan päässä sadasta tehdystä pisteestä. 142 pelattuun otteluun ”Seb” on kirjannut tehot 44+53.

 

IFK pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona ja vihdoin kotiyleisön edessä. Matsi Jukureita vastaan starttaa kello 18:30 – liput tuttuun tapaan Ticketmasterista. 

 

Näytä kaikki uutiset