logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Pitkässä voittoputkessa seilaava Jukurit HIFK:n vieraana keskiviikkona

Yleisö palaa vihdoin Nordikselle.

Mikkelin Jukurit on kiistatta liigakauden sensaatiojengi ja vahvat peliesitykset oikeuttavat sarjataulukon kakkossijaan. Olli Jokinen valmennustiimeineen on virittänyt joukkueen tappiinsa ja kuuden ottelun voittoputkessa oleva Jukurit tulee taatusti punapaitojen päälle täydellä höyryllä.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja kumpikin on voittanut oman vierasottelunsa. Edellisessä Nordiksella pelatussa ottelussa Jukurit oli vahvempi luvuin 5-3. Silloin Jukureiden paras pistemies oli leijonakonkari Jarkko Immonen (1+1).

Jukureiden kapteeni, 168-senttinen taitava laitahyökkääjä Petrus Palmu johtaa Liigan piste- ja maalipörssiä tehoin 19+26. Muita onnistujia ei tarvitse kauaa Palmun rinnalta etsiä. Tshekkihyökkääjä Simon Stransky on iskenyt yli 30 tehopistettä ja Kärpissä vähälle vastuulle jäänyt Aatu Räty on roihahtanut liekkiin Mikkelissä ja iskenyt 28 otteluun yhtä monta pistettä.

Jukureiden maalinsuulla nuori Oskari Salminen on pysäyttänyt kiekkoja 44 ottelussa 91,43 prosenttisesti päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,22.

Haaste HIFK:lla on siis lähes kovin mahdollinen. Onnekseen se saa keskiviikkona taakseen kotiyleisön tuen ja sitä todella tarvitaan.

Tervetuloa matsiin keskiviikkona – Liput löydät täältä

Näytä kaikki uutiset