Snadeja muutoksia kokoonpanoon – Teissala palaa lainapestiltään

HIFK-Sport klo 18:30. Ovet auko klo 17:30.

HIFK avaa matsiviikkonsa tänään keskiviikkona Nordiksella, kun Töölössä vierailee Vaasan Sport. Ottelu alkaa klo 18:30, hallin ovet avataan tuntia aiemmin.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Tee polkemalla hyvää

HIFK kohtaa viikon ensimmäsessä matsissaan keskiviikkona Sportin Nordiksella. Matsi alkaa klo 18:30. Ovet avataan tuntia aiemmin. Itse ottelun lisäksi hallin käytävillä tapahtuu.

Tule Pohjantähden promopisteelle hallin pääsisäänkäynnille polkemaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta. Jokaista poljettua minuuttia kohden Pohjantähti lahjoittaa 100 euroa lasten ja nuorten liikunnan edistämiseen. Osallistu samalla Roni Hirvosen pelipaidan arvontaan.

A-käytävällä on myös CCM:n promopiste. Tule testaamaan HIFK:n virallisen varustekumppanin varusteita tai kikkailemaan treenialustalle.

Ensimmäisellä erätauolla pääsisäänkäynnin läheisyydessä on tavattavissa kaksi HIFK:n Liigapelaajaa. Tule moikkaamaan pelaajia ja hakemaan nimmarit talteen!

Teissala palaa kokoonpanoon

HIFK tekee snadeja viilauksia kokoonpanoonsa. Ykkösketju on tänään muodossa Roni HirvonenEetu KoivistoinenSebastian Dyk. Julius Nättinen on loukkaantumisen vuoksi pari viikkoa sivussa.

Kultakypärä Iiro Pakarinen nähdään illalla kolmosketjun keskellä laidoillaan Juha Jääskä ja Olli Palola.

Viime viikonlopun Mestisjoukkue Kiekko-Vantaassa lainalla pelannut Leevi Teissala nähdään nelosen laidassa. Teissala teki viikonlopun kahteen Mestispeliin tehot 1+2=3.

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

53 Niilo Halonen
30 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 54 Sebastian Dyk
18 Teemu Tallberg – 13 Otto Paajanen – 25 Kasper Halttunen
51 Juha Jääskä – 81 Iiro Pakarinen – 79 Olli Palola
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 71 Leevi Teissala
21 Otto Karvinen

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 52 Otso Rantakari
42 Eddie Larsson – 41 Otto Salin
6 Joonas Lyytinen – 55 Kasper Kotkansalo

Loukkaantuneet: Einari Luhanka (day-to-day), Aleksanteri Kaskimäki (day-to-day), Julius Nättinen (week-to-week)
Pelikielto: Johan Motin (1 ottelua)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset