Väänäselle keskiviikkona uran sadas ottelu HIFK:ssa: Aika on mennyt nopeasti

HIFK kohtaa Sportin keskiviikkona.

Helmikuussa 2020 Joensuun Kiekkopoikia edustanut Miro Väänänen sai yllättävän puhelun. Päävalmentaja Joni Petrell soitti Väänäselle ja sanoi että nyt olisi mahdollisuus lähteä pelaamaan Helsingin IFK:hon. Stadilaisseura kärsi flunssa-aallosta ja auki olisi paikka seuraavaan kotipeliin TPS:aa vastaan.

– Mestiksessä oli kulkenut silloin hienosti ja pelin jälkeen Tobias Salmelainen soitti. Ei siinä tarvinnut kahdesti miettiä, eli ei muuta kuin kamat kasaan ja tien päälle. Sain vielä valmentajalta kyydin Helsinkiin. Olihan se otteluna ikimuistoinen, olin Mestiksessä tottunut pelaamaan vähän pienemmän yleisön edessä ja täällä katsomossa oli yli 7000 ihmistä.

Tämän kauden jälkeen Väänänen on edustanut HIFK:ta yhtäjaksoisesti jo kahden täyden kauden ajan ja nykyinen sopimus on voimassa aina kevääseen 2024 asti.

– Aika on mennyt todella nopeasti. Mutta jos pitäisi nostaa joku hetki näistä sadasta pelistä esiin niin kyllä se olisi juurikin tuo ensimmäinen ottelu. Kyllä se niin spesiaalilta tuntui.

Viime viikko oli joukkueelle tulosten valossa raskas, kun se kärsi tappiot SaiPalle ja KooKoolle. Joukkue tiedostaa tilanteen ja lähtee hakemaan tulosta kovan työnteon kautta.

– Pelillisesti olemme välillä pelanneet ihan hyvinkin, mutta meille on sattunut paljon virheitä joista vastustaja on rokottanut. Kyllä me näistä opitaan ja huomenna on hyvä kasvojen pesun paikka.

HIFK kohtaa Sportin keskiviikkona kello 18:30 – Nordiksen ovet avataan tuntia ennen. Liput matsiin löydät täältä.

Miro Väänäsen HIFK-debyytti nähtiin helmikuussa 2020. 

Näytä kaikki uutiset