Vesalainen debytoi Nordiksella – ”Luisteluvoimaa ja ratkaisukykyä”

play

HIFK-Lukko klo 18:30. Ovet auki tuntia aiemmin.

Puolentoista viikon tauko sarjapeleistä päättyy tänään keskiviikkona, kun HIFK saa vieraita Raumalta. Illan ottelu sarjakärkeä vastaan alkaa klo 18:30. Nordiksen ovet avataan tuntia aiemmin klo 17:30.

Osta liput Ticketmasterista!

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame Studiossa käydään läpi lähtökohdat iltaan. Huomio keskiviikon matsissa kohdistuu oikeutetusti Nordiksella debytoivaan Kristian Vesalaiseen.

23-vuotias hyökkääjä on seuran oma kasvatti. Pohjois-Amerikassa ja NHL:ssakin marinoitu Vesalainen pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa HIFK:n Liigajoukkueessa.

HIFK:n asiantuntija Mika Kortelainen kertoo, mitä Vesalainen tuo stadilaisten rosteriin.

– Ratkaisukykyä ja luisteluvoimaa, se on selvä, ”Kölli” vastaa.

– Toisaalta täytyy olla kärsivällinen ja antaa aikaa. Toki tämä on hänelle tuttu paikka ja seura, mutta vähän on ollut hankalaa hänellä tällä kaudella. Tossa ykkösketjussa hänellä on hyvä paikka iskeä jo vaikka tänään.

IFK tänään

Maalivahti Roope Taponen on jälleen pelikunnossa ja starttaa iltaan tolppien välissä. Joukkueen toinen veskari Niilo Halonen on puolestaan loukkaantuneena sivussa arviolta 1-2 viikkoa. Joulukuussa 23 vuotta täyttävä Waltteri Ignatjew saapuu lainasopimuksella Kiekko-Espoosta tuuraamaan Halosta.

Leijoniin kutsun saanut hyökkääjä Iiro Pakarinen joutui viime viikolla jättämään Suomen EHT-turnauksen väliin loukkaantumisen vuoksi, mutta on kuntoutunut täyteen iskuun. Pakarinen nähdään tänään HIFK:n ykkösketjun laidalla. Ketjun muut lenkit ovat Eetu Koivistoinen ja Kristian Vesalainen.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
40 Waltteri Ignatjew (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 31 Eetu Koivistoinen – 81 Iiro Pakarinen
74 Julius Nättinen – 51 Juha Jääskä – 54 Sebastian Dyk
33 Roni Hirvonen – 44 Miro Väänänen – 78 Jesse Seppälä
18 Teemu Tallberg – 13 Otto Paajanen – 45 Micke Åsten
21 Otto Karvinen

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 55 Kasper Kotkansalo
83 Einari Luhanka – 57 Johan Motin
42 Eddie Larsson – 52 Otso Rantakari

Loukkaantuneet: Olli Palola (day-to-day), Aleksanteri Kaskimäki (day-to-day), Niilo Halonen (1-2 viikkoa), Otto Salin (2 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset