Viikonloppu käyntiin Kuopiosta – Vastassa vahva kotijoukkue

KalPa - HIFK klo 18:30. Tsekkaa kokoonpano!

HIFK:n viikonloppu käynnistyy tänään perjantaina vierasottelulla KalPaa vastaan. Joukkue matkusti torstaina Kuopioon valmistautumaan matsiin sarjan toiseksi vahvinta kotijoukkuetta vastaan.

Ottelu alkaa klo 18:30. C More näyttää matsin suorana.

Maalin pelejä

HIFK lähtee illan otteluun voitto allaan. Keskiviikkona SaiPa kaatui viikon ensimmäisessä ottelussa Nordiksella lukemin 6–1.

Kevättä kohti ja katsomoiden auettua yleisölle stadilaiset ovat löytäneet oivallisen kotivireen. Kolmesta viimeisestä kotiottelusta saldona on täydet yhdeksän sarjapistettä.

Sen sijaan vieraissa on ollut tahmeampaa. Edellinen voitto böndeltä on 15. tammikuuta niin ikään SaiPaa vastaan. Viimeisistä kolmesta vierasottelusta ei sarjapisteitä mukaan ole tarttunut, eikä vastus tänään helpota. Illan kotijoukkue KalPa on Liigan toiseksi kovin kotijoukkue kairattuaan keskiarvolta tasan kaksi pistettä pelattua kotiottelua kohden.

Kuopiolaiset ovat muutenkin yltyneet hurjaan vireeseen voitettuaan kuusi viimeisestä kahdeksasta matsistaan. Kotona KalPa on neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Kauden aiemmat keskinäiset ottelut ovat olleet äärimmäisen tasaisia. Kaikki kolme tämän kauden matsia ovat päättyneet maalin erolla ja sarjapisteet ovat jakautuneet 6–3 KalPan hyväksi.

 

29.10. KalPa HIFK 4–3 VL
15.12. HIFK KalPa 2–3
6.1. HIFK KalPa 4–3 JA

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

34 Michael Garteig
40 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

12 Jere Innala – 25 Alex Broadhurst – 87 Iiro Pakarinen
33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 19 Reid Gardiner
77 Teemu Turunen – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
91 Elis Hede – 44 Miro Väänänen – 21 Otto Karvinen

PUOLUSTAJAT

28 Rony Ahonen – 93 Jordan Schmaltz
81 Yohann Auvitu – 57 Johan Motin
6 Joonas Lyytinen – 55 Kasper Kotkansalo
29 Tobias Winberg

Näytä kaikki uutiset