logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Back-to-back osa 2 Oulussa – katso HIFK:n kokoonpano

Kärpät-HIFK kello 17:00

Kärpät vastaan HIFK. Pohjoinen vastaan Etelä. Kuten Ville Peltonen eilen sanoi: ”Nämä ovat vähän kuin paikallisotteluita meille. Pelaajat syttyvät hienosti näihin kamppailuihin.”

Eilinen on takanapäin ja siitä stadilaiset nappasivat kaksi pinnaa Julius Nättisen jatkoaikaosumalla. Joukkue pakkasi nopeasti kamppeet peliin jälkeen ja lensi sinivalkoisin siivin Ouluun. Kärpät saapuivat kotipaikkakunnalleen poikkeuksellisesti vasta tänään. ”Jotain uutta on kokeiltava” – sanoi Lauri Marjamäki eilisen pressitilaisuudessa. Joka tapauksessa palautumisaika on jäänyt lyhyeksi ja ja tänään vahvoilla on se joukkue, kumpi on onnistunut pelin jälkeisissä toimissa paremmin.

HIFK lähtee lauantain otteluun lähes samalla kokoonpanolla kuin perjantaina. Ainoastaan maalivahti vaihtuu Roope Taposesta Niko Hoviseen.

Kiekko tippuu Raksilan jäähän kello 17:00 ja ottelu on katsottavissa MTV Katsomo+:sta tai kuunneltavissa Ilmari Pitkäsen selostamana Classic Hits-radiokanavalta tai Suplasta.

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

92 Niko Hovinen
30 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 31 Eetu Koivistoinen – 81 Iiro Pakarinen ”A”
74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä  – 51 Juha Jääskä ”A”
24 Aleksanteri Kaskimäki – 13 Joni Ikonen – 88 Joonas Rask
18 Teemu Tallberg – 78 Jesse Seppälä – 45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

6 Tony Sund – 2 Luke Martin
11 Ilari Melart ”C” – 40 Petteri Lindbohm
85 Niko Seppälä – 57 Johan Motin
41 Otto Salin

Loukkaantuneet: Leo Komarov (2-3 kuukautta), Aron Kiviharju (3-4 kuukautta), Kasper Kotkansalo (toistaiseksi), Tomi Karhunen (toistaiseksi)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset