”Fokuksen täytyy olla tässä ja nyt”

play

OSA 4: HIFK-Lukko klo 18:30. Ovet auki klo 17:00.

HIFK:n ja Lukon välisen neljännesfinaalisarjan neljäs osa pelataan tänään perjantaina Nordiksella. Stadilaiset johtavat sarjaa otteluvoitoin 3-0 ja sarja on nyt ensimmäistä kertaa katkolla.

Perjantai startataan etkoilla Brewer’s Streetilla DJ:n viritellessä tunnelmaa matsifiilikseen jo klo 17:00. Ottelu alkaa klo 18:30.

Ottelu on loppuunmyyty, joten mestoille kannattaa saapua ajoissa.

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame studiossa käydään läpi sarjan voimasuhteita ja lähtökohtia iltaan. Kotijoukkue on voittanut kaikki kolme neljännesfinaalisarjan ensimmäistä ottelua, mutta vielä on pitkä matka ottelusarjan voittoon.

– Lukolla on kova taakka. Itsekin pelaajaurallani vastaavassa tilanteessa olleena tiedän, että kyllähän se siellä takaraivossa jytkyttää, kun tietää, että tämän illan voitolla ei oikein pääse vielä mihinkään. Se antaa vähän lisähappea. Se joukkue kumpi pystyy olemaan tässä ja nyt, keskittymään tähän hetkeen, tähän 60 minuuttiin, on vahvoilla tänään, HIFK:n asiantuntija Mika Kortelainen kiteyttää.

Keskushyökkääjä Juha Jääskä on sivussa illan ottelusta. Sentterin paikan ykkösketjussa ottaa Iiro Pakarinen. Vasemmalla laidalla nähdään ruotsalaishyökkääjä Sebastian Dyk.

Leevi Teissala nousee tuoreena mukaan kokoonpanoon. Illan ottelu on 22-vuotiaalle hyökkääjälle ensimmäinen pudotuspelimatsi miesten sarjassa.

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 81 Iiro Pakarinen ”A” – 54 Sebastian Dyk
33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen ”A” – 74 Julius Nättinen
78 Jesse Seppälä – 13 Otto Paajanen – 71 Leevi Teissala
18 Teemu Tallberg ”C” – 44 Miro Väänänen – 45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

42 Eddie Larsson – 62 Victor Berglund
83 Einari Luhanka – 52 Otso Rantakari
49 Christian Kåsastul – 57 Johan Motin
41 Otto Salin

Näytä kaikki uutiset