logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Ottelustudio: Hienot lähtökohdat viikonloppuun

play

HIFK-Kärpät klo 18:30. Ovet auki klo 17:00.

HIFK:n ja Kärppien välisen back-to-back-minisarjan ensimmäinen osa pelataan tänään perjantaina loppuunmyydyllä Nordiksella. Ottelu alkaa klo 18:30, hallin ovet ja ravintolapalvelut avataan klo 17:00.

Tänään Nordis on loppuunmyyty, joten ole nokkela ja tilaa ruokaa sekä juomaa ennakkoon. Tartu ruokatarjouksiin ja tilaa safkat Linecut-palvelun kautta. Tarjoukset ovat voimassa ennen ottelua ja vain Linecutin kautta.

Tänään ennen ottelua, erätauoilla sekä matsin jälkeen Brewer Streetilla fiilistä ylläpitää DJ Jackal.

GIGANTTI Ottelustudio

Ottelustudiossa HIFK:n asiantuntija Harri Rindell pui joukkueen tämän hetkistä virettöä ja avaa mahdollisuuksia suunnan kääntämiseen.

Haastatteluissa kuullaan Kärppien Teemu Turusen sekä HIFK:n Julius Nättisen ajatuksia ennen viikonlopun kivikovia koitoksia.

– Kalenterin sivu käännettiin joulukuuhun ja samalla tavalla meillä on mahdollisuus kääntää uusi sivu pelillisesti. Tässä tulee kaksi kovaa peliä ja tässä on hienot lähtökohdat ja hyvä näytön paikka meille, Nättinen kertoo joukkueen aamujäiltä.

Koivistoinen ykkösen keskelle

HIFK tekee muutaman muutoksen ketjukoostumuksiinsa sitten edellisen ottelun. Sentteri Eetu Koivistoinen pelaa tänään Kristian Vesalaisen ja Iiro Pakarisen keskellä. Juha Jääskä puolestaan nähdään Jori Lehterän ja Julius Nättisen ketjussa.

Edellisen pelin huilannut Joni Ikonen palaa kokoonpanoon. Ikosen laidoilla Kärppiä vastaan nähdään Aleksanteri Kaskimäki sekä Joonas Rask.

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 31 Eetu Koivistoinen – 81 Iiro Pakarinen ”A”
74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä  – 51 Juha Jääskä ”A”
24 Aleksanteri Kaskimäki – 13 Joni Ikonen – 88 Joonas Rask
18 Teemu Tallberg – 78 Jesse Seppälä – 45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

6 Tony Sund – 2 Luke Martin
11 Ilari Melart ”C” – 40 Petteri Lindbohm
85 Niko Seppälä – 57 Johan Motin
41 Otto Salin

Loukkaantuneet: Leo Komarov (2-3 kuukautta), Aron Kiviharju (3-4 kuukautta), Kasper Kotkansalo (toistaiseksi), Tomi Karhunen (toistaiseksi)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset