HIFK:n kiekkoselostukset jatkossa uudelta Classic Hits -radiokanavalta

Ilmari Pitkänen selostaa HIFK:n koti- ja vierasottelut.

Klassikkohitit kohtaavat klassikkoseuran tulevalla liigakaudella – lupa odottaa paljon! 

Helsingin IFK:n liigapelejä voi seurata tulevalla kaudella PK-seudulla uuden radiokanava Classic Hitsin taajuudelta 88,6 MHz. Kaikki ottelut ovat kuultavissa luonnollisesti Supla-palvelun kautta missä tahansa. Ottelut selostaa HIFK- ja Liiga-alumni Ilmari Pitkänen.

Ottelupäivinä kuulet Classic Hitsiltä pohjustusta peleihin pitkin päivää ja otteluiden alla ennakko-osuus päivittää vielä tuoreimmat tiedot käynnistymäisillään olevasta matsista. Maaliskuun lopussa aloittanut Classic Hits soittaa kaikki klassikkohitit 60-80 -luvuilta aina Queenista Bruce Springsteeniin ja Madonnasta Michael Jacksoniin, Status Quoa unohtamatta.

Classic Hits on nimensä mukaisesti täynnä klassikkoja ja kanavan ohjelmapäällikkö Juha Kortelaisen mukaan HIFK nauttii samanlaista asemaa kiekkokaukaloissa: ”Iso, paha punainen lauma on takuulla aina sellainen ryhmä, joka nostaa pulssia kaukalossa, katsomoissa kuin kuuntelijoissakin. On kunnia saada Helsingin IFK mukaan Classic Hitsille.”

HIFK nosti panoksia ensi kautta silmällä pitäen julkistamalla tuoreeltaan ison nipun nimivahvistuksia joukkueeseen. Muun muassa Petteri Lindbohmin, Jori Lehterän ja Aron Kiviharjun liittyminen punanuttuihin antaa odottaa todella paljon tulevalta kaudelta.

– Mahtavaa päästä tulkitsemaan HIFK:n otteita helsinkiläiselle kiekkoyleisölle. IFK kuuluu jatkossa stadissa entistäkin kovempaa. Olen selostanut HIFK:n matseja parin edellisen kauden aikana Yle Puheella, joten Nordiksen lehterit ovat tuttu paikka. Ja onhan siellä tullut istuttua joskus filassakin, sanoo Ilmari Pitkänen.

60. ottelun runkosarjassa kilometrejä kertyy myös kehä kolmosen ulkopuolella.

– Liigahallit ovat onneksi tuttuja, joten sinänsä Suomen kiertäminen jääkiekon perässä on tuttua puuhaa. Ainoa miinus on se, että ei pääse pelaamaan korttia bussimatkoilla.

– Selostuksessa en varmasti ole se Suomen kokenein ja paras, mutta tarkoituksena on edetä samoilla vahvuuksilla kuin peliaikoinakin. Kaasu pohjaan, kun kiekko tippuu ja täysillä mennään loppuun asti. Urheilussa tärkeintä on tunne ja sitä fiilistä pyrin välittämään.

 

 

 

Näytä kaikki uutiset