HIFK kohtaa Lukon Raumalla – tässä kokoonpano

Lukko-HIFK kello 17:00.

HIFK aloitti kautensa eilen Tampereella. Kitkerä viime hetken tappio on taputeltu ja katseet ovat lauantai-illassa. Viime kevään puolivälierävastus Lukko on avannut kautensa tappiolla ja jatkoaikavoitolla. Kuinka käy Rauman illassa?

Vierasjoukkue lähtee otteluun pitkälti samalla kokoonpanolla kuin eilenkin. Ainoastaan hyökkääjä Jesse Seppälä hyppää kaukaloon ja korvaa Micke Åstenin.

Ottelua voit seurata suorana CMore-suoratoistopalvelusta tai kuunnella Ilmari Pitkäsen otteluselostusta Classic Hits-radiokanavalta tai Suplasta.

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
92 Niko Hovinen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 31 Eetu Koivistoinen – 51 Juha Jääskä ”A”
74 Julius Nättinen – 21 Jori Lehterä – 81 Iiro Pakarinen ”A”
71 Leevi Teissala – 13 Joni Ikonen – 88 Joonas Rask
18 Teemu Tallberg – 44 Miro Väänänen – 78 Jesse Seppälä

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart ”C” – 40 Petteri Lindbohm
6 Tony Sund – 2 Luke Martin
33 Aron Kiviharju – 57 Johan Motin
41 Otto Salin

Loukkaantuneet: Leo Komarov (4 kuukautta), Kasper Lundell (6-8 viikkoa), Kasper Kotkansalo (toistaiseksi), Tomi Karhunen (toistaiseksi)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset